Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 28 مرداد 1398 - 18:55

اسکُن پنیر و جعفری

اسکُن پنیر و جعفری

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 8 برش 

آرد 225 گرم

بیکینگ‌پودر 1  قاشق چایخوری

نمک یک دوم قاشق چایخوری

کرة سرد (مکعبی خرد کرده) 50 گرم

جعفری خشک 1 قاشق چایخوری

فلفل سیاه آسیاب کرده 1 قاشق چایخوری

پنیر چدار رنده کرده 50 گرم

شیر 110 میلی‌لیتر

آشپزباشی - مهدیه ولی‌نژاد

فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی مخصوص فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه آرد، بیکینگ‌پودر و نمک را در کاسه مناسبی الک کنید و کره را به آن بیفزائید.

سپس مواد را با انگشتانتان مخلوط کنید تا به شکل خرده نان درآید.

حالا جعفری، فلفل و نیمی از پنیر را به مواد بیفزائید و مخلوط کنید و بعد شیر را به آن اضافه نمائید تا مواد خمیر شود.

اکنون خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده بگذارید و آن را به ضخامت 2 سانتیمتر و قطر تقریبی 20 سانتیمتر درآورید.

اینک باقیمانده پنیر را روی خمیر بریزید و به کمک چاقوی تیز، آن را به 8 قسمت برش دهید.

برش‌های خمیر را با فاصله از یکدیگر، روی سینی بگذارید و اسکن را به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر بپزید.

همینکه روی اسکن طلائی رنگ شد، آن را از فر درآورید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا اندکی خنک شود.

یادآوری

 می‌توانید نان اسکن را هم گرم و هم سرد میل کنید.

برچسب ها: اسکنآشپزباشیشور و شیریناسکُن پنیر و جعفریاسکن پنیراسکن جعفریدستور تهیه اسکنروش تهیه اسکنآموزش پخت اسکن تعداد بازديد: 315 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است