Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 مهر 1397 - 04:23

نان پنیر و زردآلو

نان پنیر و زردآلو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 12 نفر

پودر مایه خمیر 4 گرم (یک قاشق چایخوری)

شکر  4 قاشق سوپخوری

شیر گرم (دمای 38-40 درجه سانتیگراد)

115 میلی لیتر (حدود یک دوم پیمانه)

کره آب کرده 3 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ 1 عدد

نمک یک هشتم  قاشق چایخوری

آرد 340 گرم

 

مواد لازم میانی

پنیر ماسکارپونه 350 گرم

زرده تخم‌مرغ 1 عدد

شکر 60 گرم

برگه زردآلوی نرم (خرد کرده) یک‌دوم پیمانه

پوست پرتقال رنده کرده 2 قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای روی نان

تخم‌مرغ 1 عدد

خامه صبحانه 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - عارفه ابن الرضا

مایه خمیر، یک قاشق از شکر و شیر را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

روی آن را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود.

آن گاه کره، باقیماندة شکر، تخم‌مرغ و نمک را در کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید.

سپس مایه خمیر ورآمده و آرد را افزوده و مخلوط نمائید تا خمیر مناسبی حاصل شود و به دست نچسبد!

خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یکنواخت شود و بعد آن را در کاسه چربکرده بگذارید. رویش را بپوشانید و در حدود یک ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجمش افزایش یابد.

حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به اندازه تقریبی 22×30 سانتیمتر باز کنید و مواد میانی را رویش بریزید و خمیر را رول کنید.

مراقب باشید که مواد میانی از اطراف خمیر حدود یک سانتیمتر فاصله داشته باشد.

اکنون خمیر را از درازا برش دهید و دو نوار به دست آمده از خمیر را به هم بتابانید و در قالب چربکرده لوف به طول 30 سانتی‌متر بگذ ارید.

سپس روی خمیر را بپوشانید و حدود 45 دقیقه در جای گرم نگه دارید تا حجمش دو برابر شد. اینک روی خمیر مخلوط تخم‌مرغ و خامه بمالید و قالب را در فر گرم کرده با دمای 175 درجه سانتیگراد بگذارید.

حالا نان را به مدت تقریبی 35-40 دقیقه بپزید و بعد روی پنجره سیمی خنک کنید.

برچسب ها: آموزش پخت انواع نانآشپزباشینان پنیرعارفه ابن الرضانان پنیر و زردآلوطرز تهیه نان پنیر و زردآلوآموزش پخت انواع نان خانگیمواد لازم برای تهیه نان پنیر و زردآلو. تعداد بازديد: 107 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است