Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 خرداد 1398 - 05:21

نان تركیه

نان تركیه

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آرد 750 گرم

 

نمك یك‌قاشق چایخوری

 

پودر تخم گشنیز یك‌دوم قاشق چایخوری

 

شكر دانه‌ریز 1 قاشق چایخوری

 

پودر مایه‌خمیر 10 گرم (1 قاشق سوپخوری)

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

آب ولرم 400 میلی‌لیتر

آشپزباشی –مهدیس رحیمیان

 

آرد، نمك و پودر تخم‌ گشنیز را در كاسه مناسبی بریزید و با یكدیگر مخلوط كنید. آن‌گاه شكر، مایه‌خمیر، روغن زیتون و آب ولرم را به آن بیفزائید و با قاشق چوبی هم بزنید تا مواد شكل خمیر درآید.

سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، ورز دهید تا صاف و یكدست شود و بعد آن را در كاسه چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و به مدت 1 ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجمش دو برابر شود.

حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به مدت 1-2 دقیقه ورز دهید و به8  قسمت مساوی تقسیم كنید. اكنون خمیرها را به قطر 20 سانتیمتر، باز كنید، رویشان را بپوشانید و به مدت 20 دقیقه استراحت دهید.

 سپس تابه مناسبی را روی اجاق گرم كنید و قدری روغن بمالید و دو طرف خمیرها را در آن سرخ كنید تا برشته شوند.

 

برچسب ها: طرز تهیه نانانواع ناننانپخت نانآشپزی با شکردستور نانآشپزباشیمهدیس رحیمیاننان تركیهآموزش نان تركیهآمزش نان تعداد بازديد: 823 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است