آشپزباشی –مهدیس رحیمیان
آرد، نمك و پودر تخم گشنیز را در كاسه مناسبی بریزید و با یكدیگر مخلوط كنید. آنگاه شكر، مایهخمیر، روغن زیتون و آب ولرم را به آن بیفزائید و با قاشق چوبی هم بزنید تا مواد شكل خمیر درآید.
سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، ورز دهید تا صاف و یكدست شود و بعد آن را در كاسه چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و به مدت 1 ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجمش دو برابر شود.
حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به مدت 1-2 دقیقه ورز دهید و به8 قسمت مساوی تقسیم كنید. اكنون خمیرها را به قطر 20 سانتیمتر، باز كنید، رویشان را بپوشانید و به مدت 20 دقیقه استراحت دهید.
سپس تابه مناسبی را روی اجاق گرم كنید و قدری روغن بمالید و دو طرف خمیرها را در آن سرخ كنید تا برشته شوند.