Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1399 - 10:57

نان قارچ

نان قارچ

shooroshirin5

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره 25 گرم

 

قارچ ورقه‌ای خرد كرده 250 گرم

 

پیاز ریز خرد كرده 1 عدد

 

سویاسس 1 قاشق سوپخوری

 

پودر مایه خمیر 7 گرم (1 قاشق سوپخوری سرخالی)

 

عسل 1 قاشق سوپخوری

 

آب ولرم 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

ماست 1 قاشق سوپخوری

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

آرد 300 گرم

آشپزباشی- سحر سامانی

 

كره را در تابه‌ی كوچكی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا ‌آب شود. آن‌گاه قارچ و پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم شوند. سپس سویاسس را اضافه كنید و مخلوط را 2 دقیقه‌ی دیگر تفت دهید.

حالا تابه را از روی حرارت بردارید و صبر كنید مخلوط فراهم كرده، خنك شود. اكنون مایه خمیر، نیمی از عسل و آب ولرم را در كاسه‌ی كوچكی بریزید، رویش را بپوشانید و 5 دقیقه كنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود.

در كاسه‌ی بزرگی ماست، مایه خمیر ورآمده، عسل باقیمانده، نمك، مخلوط قارچ و آرد را با هم مخلوط كنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

حال خمیر را روی سطح آرد پاشیده، حدود 6-8 دقیقه ورز دهید تا كاملا صاف و یكدست شود و بعد آن را در كاسه‌ی چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و حدود 1 ساعت در جای گرم نگه‌ دارید تاحجمش دوبرابر شود.

اینكه خمیر را در قالب چربكرده‌ی لوف به ارتفاع 6 سانتیمتر و ابعاد 12×20سانتیمتر بگذارید، رویش را بپوشانید و 1 ساعت دیگر كنار بگذارید تا خمیر، قالب را پر كند.

اكنون قالب را به مدت 20-25 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید تا نان بپزد و طلائی رنگ شود.

آن‌گاه نان را از قالب جدا كنید، روی پنجره‌ی سیمی بگذارید و بعد از خنك شدن برش دهید.

یادآوری: این نان به همراه پنیر طعم بسیار مطلوبی خواهد داشت.

 

برچسب ها: انواع نانآموزش نانمواد لازم ناننان خانگیدستور ناننان قارچطرز پخت نان تعداد بازديد: 1078 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است