Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 فروردین 1398 - 09:20

نان تفتان | طرز تهیه نان تفتان

نان تفتان | طرز تهیه نان تفتان

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه نان تفتان:

مايه خمير فوري 1 قاشق چايخوري

شكر  250 گرم

شير 1 ليتر

روغن آبكرده 250 ميليليتر

آرد  به ميزان لازم

زعفران حلكرده 2 قاشق سوپخوري

زردهي تخممرغ 3 عدد

كنجد و سياهدانه به ميزان لازم

 

 

طرز تهیه نان تفتان

ابتدا مايه خمير و يك قاشق سوپخوري از شكر را با مقداري از شير گرم مخلوط كنيد، روي آن را بپوشانيد و در جاي گرمي بگذاريد تا مايه خمير فعال شود. آنگاه در كاسهي مناسبي، باقيماندهي شير، شكر، روغن و مايه خمير آماده را بريزيد و بتدريج آرد را بيفزائيد تا خمير صاف و لطيفي به دست آيد. سپس خمير را 5 دقيقه ورز دهيد، روي آن را بپوشانيد و در جاي گرمي نگه داريد تا حجمش دو برابر شود. حالا از خمير، چانههاي كوچكي برداريد و روي سطح آردپاشي شده، با وردنه باز كنيد و با برشگر گرد قالب بزنيد و در سيني بچينيد. بعد روي خمير را با مخلوط زعفران و زردهي تخممرغ مرطوب كنيد و كنجد يا سياهدانه بپاشيد. دوباره به خمير استراحت دهيد. اكنون آن را در فر(تاون) گرم شده با دماي 180 درجهي سانتيگراد قرار دهيد تا نانها بپزند و طلائي رنگ شوند.

برچسب ها: طرز تهیه نانانواع نانطرز تهیه نان تفتاننان تفتاننان خوشمزه تعداد بازديد: 1689 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است