Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 تیر 1396 - 21:10

نان پنیری

نان پنیری

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

پودر مایه خمیر 7 گرم

 

شكر 1 قاشق چایخوری

 

آب ولرم 200 میلی‌لیتر

 

شیر ولرم 100 میلی‌لیتر

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

كره‌‌ نرم 30 گرم

 

شكر (اضافی) 2 قاشق سوپخوری

 

آرد نان 350 گرم

 

كنجد به میزان لازم

 

مواد لازم میانی

 

پنیر خامه‌ای 150 گرم

 

گردوی آسیاب كرده 50 گرم

 

جعفری خرد كرده 3 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای روی نان

 

زرده‌ تخم‌مرغ 1 عدد

 

خامه‌ صبحانه 1 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- آرزو گنجی

 

مایه خمیر، شكر و نیمی از آب ولرم را در كاسه‌ كوچكی بریزید، رویش را بپوشانید و 10 دقیقه، كنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود و حباب‌هائی روی آن بوجود آید. آن‌گاه باقیمانده‌ آب را همراه با شیر، نمك، كره و شكر (اضافی) در كاسه‌ مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

سپس مایه خمیر و آرد را كم‌كم بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به مدت تقریبی 10 دقیقه، ورز دهید و آن را در كاسه‌ چربكرده، بگذارید. اكنون روی خمیر را بپوشانید و یك ساعت در دمای محیط نگه دارید تا حجمش دو برابر شود.

اینك خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به اندازه‌ 10×25 سانتیمتر، باز كنید و مواد میانی را رویش بمالید. مراقب باشید كه حدود 2 سانتیمتر از اطراف خمیر، خالی بماند! آن‌گاه خمیر را از طرف طول آن، رول كنید و در قالب چربكرده‌ لوف، به اندازه‌ 7×10×25 سانتیمتر، قرار دهید.

حال روی خمیر را بپوشانید و در حدود 20 دقیقه، در دمای محیط نگه دارید. سپس مواد رویه را روی خمیر بمالید و كنجد بپاشید. اكنون قالب را در فر گرم كرده با دمای 190 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید و نان را به مدت تقریبی 30-35 دقیقه، بپزید.

روش تهیه‌ مواد میانی: همه‌ مواد را با هم مخلوط كنید.

روش تهیه‌ مواد رویه: زرده‌ تخم‌مرغ و خامه را با هم مخلوط كنید.

 

برچسب ها: آموزش نانناننان پنیریروش تهيه نان پنیریمواد لازم نان پنیریپخت نان پنیری تعداد بازديد: 376 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين مقاله چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است