Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 25 مهر 1398 - 08:33

بستنی یخی طالبی

بستنی یخی طالبی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آب 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

شكر 100 گرم

 

آب پرتقال 2 قاشق سوپخوری

 

سفیده تخم‌مرغ  یك عدد

 

طالبی متوسط یك عدد

آشپزباشی- مریم امیری

 

آب و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا شكر حل شود. سپس آن را بجوشانید و بگذارید شربت خنك شود بعد آن را در یخچال قرار دهید تا كاملاً سرد شود. آن‌گاه، طالبی را از وسط نصف كنید و داخل آن را كاملاً خالی كنید. سپس تكه‌های طالبی را، همراه با آب پرتقال داخل مخلوط‌كن بریزید و دستگاه را روشن كنید تا پوره شود.

حالا پوره را با شربت مخلوط نمائید و سفیده تخم‌مرغ – را كه با چنگال زده‌اید - به آن بیفزائید. اكنون مایه را در ظرف مناسبی بریزید و در فریزر قرار دهید و هرازگاهی آن را با همزن برقی بزنید. زمانی كه بستنی نیم‌بند شد، آن را داخل طالبی بریزید و یك شب در فریزر نگه‌دارید تا آماده مصرف شود.

 

برچسب ها: آموزش بستنیبستنیروش تهیه بستنیبستنی یخیآشپزباشیمریم امیریبستنی یخی طالبیبستنی طالی تعداد بازديد: 1040 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است