Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 25 مهر 1398 - 09:33

بستنی موزی

بستنی موزی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آبلیمو  از نصف یك عدد لیموترش

 

شكر  75 گرم

 

موز پوره كرده  200 گرم

 

شیر 150 میلی‌لیتر

 

خامه 50 گرم

آشپزباشی

 

آبلیمو و شكر را با هم مخلوط كنید و هم بزنید تا شكر، حل شود. آن‌گاه موز را بیفزائید و خوب مخلوط نمائید. سپس شیر و خامه را با هم مخلوط كنید و به تركیب موز، آبلیمو و شكر بیفزائید. حالا مایه‌ی به دست آمده را در یخچال بگذارید تا كاملاً سرد شود.

بعد آن را در سطل دستگاه بستنی‌ساز بریزید و به مدت 30 تا 35 دقیقه، دستگاه را روشن نگه‌دارید تا مایه‌ی بستنی غلیظ، سفت و كشدار شود. اكنون بستنی را برای پذیرائی، با حلقه‌های موز تزئین كنید.

یادآوری: چنانچه دستگاه بستنی‌ساز در دسترس نبود، مایه‌ی بستنی را در كاسه‌‌ی فلزی بریزید و در فریزر قرار دهید و هر پانزده دقیقه یك بار، با همزن برقی بزنید. این كار را 4 بار تكرار كنید تا بستنی سفت شود.

 

برچسب ها: آموزش بستنیبستنیآشپزباشیموزبستنی موزیروش تهیه بستنی موزیمواد لازم بستنی موزیبستنی با موز تعداد بازديد: 1035 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است