Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 30 فروردین 1398 - 05:18

بستنی بلوبری | طرز تهیه بستنی بلوبری

بستنی بلوبری | طرز تهیه بستنی بلوبری

shooroshirin6

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

برای تهیه بستنی بلوبری به مواد زیر نیاز است:

 شیر پرچرب 175 میلی لیتر (حدود دو سوم پیمانه)

 

شکر 200 گرم

 

پنیر خامه‌ای 125 گرم

 

اسانس وانیل یک دوم قاشق چایخوری

 

تخم مرغ  1 عدد درشت

 

خامه فرم گرفته 300 گرم

 

آبلیموی تازه 1 قاشق سوپخوری

 

بلوبری تازه 200 گرم

 

بیسکویت در صورت تمایل 20 عدد

آشپزباشی- مهدیس رحیمیان

 

برای تهیه بستنی بلوبری، شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت گرم کنید. آن‌گاه شکر، پنیر خامه‌ای، وانیل و تخم مرغ را در کاسه همزن برقی بریزید و هم بزنید تا صاف و یکدست شود.

سپس شیر را به آن افزوده و مایه فراهم کرده را روی حرارت ملایم بگذارید و پیوسته هم بزنید تا اندکی غلیظ شود (مراقب باشید مایه (کاسترد) نجوشد!). اینک بگذارید تا کاسترد کاملا سرد شود.

حالا خامه و آبلیمو را به آن بیفزائید و هم بزنید تا صاف و یکدست شود. اکنون بلوبری را به آن بیفزائید و مایه بستنی را در ظرف مناسب و دردار بریزید و در فریزر بگذارید.

سپس به فاصله هر یک ساعت، مایه را بیرون آورید و با همزن برقی بزنید تا بستنی یخ نزند و ببندد. این کار را سه بار انجام دهید و بعد آن را یک شب در فریزر بگذارید تا کاملا فرم بگیرد.

در صورت تمایل می‌توانید یک اسکوپ از این بستنی را بین بیسکویت بگذارید و میل کنید.

یادآوری: می‌توانید از دستگاه بستنی ساز هم استفاده کنید.

 

برچسب ها: آموزش بستنیبستنیانواع بستنیروش تهیه بستنیتهیه بستنیبستنی میوه ایبستنی بلوبری تعداد بازديد: 720 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است