Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 19:27

شيرینی فرانسوی بدون فر

شيرینی فرانسوی بدون فر

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 15-20 برش

شير خشك ١٥٠ گرم

آرد ١٥٠ گرم

شكلات شيری آبکرده ١٢٠ گرم

بادام آسياب كرده ١٣٠گرم

وانيلین یک‌چهارم قاشق چايخوری

مارگارين يا كره آبكرده ١٢٥ گرم

عسل ٤٥ گرم

پودر شکر ٨٠ گرم

آب ليموی تازه ٢-٣ قاشق سوپخوری

رنگ خوراکی  به ميزان دلخواه 

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

شير خشك و آرد را با هم مخلوط كنید و در تابه بریزید. آن‌گاه تابه را روی حرارت ملایم بگذارید و آرد و شیر خشک را تفت دهيد تا رنگش عوض شود.

سپس این مخلوط را به کاسه مناسبی منتقل کنید و شكلات، بادام، وانيلین،كره و عسل را به آن بيفزائيد تا خمير سفتی به دست آيد.

حالا خمير را در قالبی به اندازه ١٥×٢٥ سانتيمتر پهن كنيد.

اکنون پودر شکر را با آب ليمو مخلوط كنید تا صاف و يكدست شود و بعد رنگ خوراکی دلخواهتان را به آن افزوده و مخلوط کنید.

اینک این مخلوط را روی خمير بریزید و بگذاريد قدری سفت شود. حالا شیرینی را به اندازه دلخواهتان برش دهيد.

برچسب ها: شیرینی پزیشیرینی بدون فرشیرینی فرانسویآشپزباشیمهدیس رحیمیانشیرینی خوشمزهشیرینی آسانشیرینی دور نگ تعداد بازديد: 3685 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است