Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 28 تیر 1398 - 12:20

بيسكويت شكلات و فندق

بيسكويت  شكلات و فندق

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 25 عدد

كره نرم شده در دمای محيط 200 گرم

پودر شكر 130 گرم

وانيلين يك‌چهارم قاشق چايخوری

پوست پرتقال رنده كرده يك‌دوم قاشق چايخوری

زرده تخم‌مرغ 2 عدد

آرد 320 گرم

فندق آسياب كرده 40 گرم

نمك1 پينچ

شكلات تلخ و يا شيری آبكرده به ميزان لازم

ماهنامه آشپزباشی - افسانه ظروفی

كره، پودر شكر، وانيلين و پوست پرتقال را با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ‌ها را بيفزائيد و مخلوط كنيد.

سپس آرد، فندق و نمك را افزوده و مخلوط سازيد تا خمير مناسبی حاصل شود و به دست نچسبد! حالا خمير فراهم كرده را در کیسه نايلونی بگذاريد و نيم ساعت در يخچال نگه داريد تا آماده باز كردن شود.

اكنون خمير را روی سطح آرد پاشيده، به ضخامت تقریبی 3 ميليمتر باز كنيد و با برشگر دلخواهتان قالب بزنيد.

خميرهای برش خورده را در سینی شيرینی پزی دارای كاغذ روغنی بچينيد و به مدت تقریبی 10-12 دقيقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتيگراد بپزيد.

همينكه بيسكويت‌ها خنك شدند، شكلات‌های قالبی را به كمك اندکی شكلات آبكرده، به بيسكويت بچسبانيد. اكنون بيسكويت فندق و شكلات را برای پذيرائی، در ظرف زيبا و مناسبی بچينيد.

يادآوری: شکلات اين بيسكويت در قالب سليكونی شكلات تهيه شده است كه میتوانيد آن را از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهيه كنيد.

يادآوری: ميل كردن اين بيسكويت شكلاتی، همراه با فنجانی نوشيدنی گرم، در هوای سرد زمستان، بسيار دلپذير است.

برچسب ها: بیسکویت شکلاتیانواع بیسکویتآشپزباشیافسانه ظروفیبیسکویت شکلات و فندق تعداد بازديد: 867 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است