Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 10:27

توپی شکلاتی (Lady Kisses)

توپی شکلاتی (Lady Kisses)

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 15 عدد

كره نرم شده ١٥٠ گرم

شكر دانه ريز ١١٥ گرم

زرده تخم‌مرغ ١ عدد

اسانس بادام (در صورت دلخواه)

 یک چهارم قاشق چایخوری

پودر بادام  ١١٥ گرم

آرد نول١٥٠ گرم

پودر كاكائو ٢٥ گرم

شكلات سفيد ٥٠ گرم

آشپزباشی - محیا ربیعی

كره و شكر را توسط همزن بزنيد تا صاف و يكدست شود. آن‌گاه زرده تخم مرغ را بيفزاييد و مخلوط کنید. سپس اسانس بادام را در صورت دلخواه افزوده و مخلوط كنيد.

حالا پودر بادام، آرد و پودر کاکائو را به این مایه بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود. اکنون روی خمير را بپوشانید و ٢ ساعت در يخچال نگه دارید.

آن‌گاه فر را با دماي ١٦٠ درجه سانتيگراد گرم كنيد و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانيد. سپس هر بار به اندازه یک قاشق چایخوری از خمیر بردارید و به شکل توپ درآورید و با فاصله از یکدیگر، در سيني قرار دهید.

حالا سینی را  15 دقیقه، در يخچال بگذارید و بعد آن را در فر قرار دهید. اکنون شیرینی را به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید. شیرینی‌ها را روی پنجره سیمی خنک کنید و آنها را دو تا دو تا با شکلات سفید به هم بچسبانید.

برچسب ها: شیرینی شکلاتیآشپزباشیمحیا ربیعیلیدی کیسستوپهای شکلاتی تعداد بازديد: 1425 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است