Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 10:35

تاتلی گردویی

تاتلی گردویی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تعداد 50 عدد

کره آبکرده و خنک شده  220 گرم

تخم مرغ  1 عدد

وانیلین  یک‌چهارم  قاشق چایخوری

شیر 125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

گردوی آسیاب کرده 120 گرم

بیکینگ پودر  یک و یک‌دوم  قاشق چایخوری

آرد 350 گرم

گل ساناز  به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه شربت:

شکر 360 گرم

آب  250 میلی‌گرم

گلاب 2 قاشق سوپخوری

میخک 5 عدد

آشپزباشی - مریم امیری

کره، تخم‌مرغ و وانیلین را در ظرف مناسبی بریزید و با قاشق هم بزنید. شیر را نیز افزوده و هم بزنید.

آن‌گاه گردو و بیکینگ پودر را بیفزایید و مخلوط کنید. سپس آرد را کم کم افزوده و هم بزنید تا خمیرمناسبی حاصل شود.

حالا از خمیر فراهم کرده، توپ‌های کوچکی بسازید و با فاصله از هم در سینی چربکرده شیرینی‌پزی بچینید.

اکنون شیرینی‌ها را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد بپزید.

آن‌گاه شربت ولرم را روی شیرینی‌های داغ بریزید و با گلبرگ های گل بیارائید.

روش تهیه شربت: همه مواد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود. آن‌گاه شربت را 3 دقیقه بجوشانید.

برچسب ها: شیرینی گردوییآشپزباشیمریم امیریشیرینی نوروزیتاتلی گردوییانواع تاتلیمواد لازم برای تهیه تاتلیطرز تهیه تاتلی گردویی تعداد بازديد: 1325 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است