Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 1 اردیبهشت 1398 - 02:04

كلوچه دارچینی

كلوچه دارچینی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 42 عدد

كره نرم  125 گرم

شكر قهوه‌ای  55 گرم

شكر دانهريز   100 گرم + 3 قاشق سوپخوری

اسانس وانيل   يك‌دوم قاشق چايخوری

تخم‌مرغ  1 عدد

آرد  200 گرم

بيكینگ سودا  يك‌دوم قاشق چايخوری

جوز هندی رنده‌ کرده   يك‌دوم قاشق چايخوری

دارچين  2 قاشق چايخوری

شکر (اضافی)   1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

كره، شكر قهوه‌ای، شکر سفید و وانيل را با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود. آنگاه تخم‌مرغ را بيفزائيد و بعد مخلوط آرد، بيكينگ‌سودا و جوز هندی را در 2 نوبت اضافه كنيد تا خمير مناسبی حاصل شود.

سپس خمير فراهم کرده را در کیسه نايلونی قرار دهید 30 دقيقه در يخچال بگذاريد. حالا دارچين و شكر را با هم مخلوط كنيد.

اکنون هر بار به اندازه 1 قاشق سوپخوری از خمیر بردارید و به شکل توپ درآورید و در مخلوط شكر و دارچين بغلتانيد.

توپ‌های خمیر را با فاصله در سینی شيرینیپزی بچينيد و به مدت تقریبی 12 دقيقه در فر گرم کرده با دماي 180 درجه سانتيگراد بپزيد.

برچسب ها: آشپزباشیمهدیس رحیمیانطرز تهیه کلوچهچگونه کلوچه درست کنیمکلوچه دارچینی تعداد بازديد: 453 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است