Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 21:24

کرپ کیک لیمویی

کرپ کیک لیمویی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 12 نفر

آرد 110گرم

تخم مرغ 3عدد

روغن مایع 1قاشق سوپخوری

آب پرتقال 185 میلی لیتر (حدود سه‌چهارم پيمانه)

مواد لازم میانی:

پوست لیموی رنده كرده 1  قاشق چایخوری

آبلیموی تازه 90 میلی لیتر (حدود يك‌سوم پيمانه + 2 قاشق چايخوری)

زرده تخم‌مرغ 5 عدد

شکر 190 گرم

کره آبكرده 115گرم

پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری 

آب سرد 60 میلی لیتر (يك چهارم قاشق چايخوری)

خامه فرم گرفته 200 گرم

ماهنامه آشپزباشی - مریم امیری

آرد را الک كنيد و در مركز آن حفره‌ای بسازيد. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها، روغن و آب پرتقال را درون آرد بريزيد و با مفتول سیمی هم بزنید تا مایه كرپ، صاف و یکدست شود. حالا رويش را بپوشانيد و آن را 30 دقیقه در یخچال نگه داريد.

سپس تابه مخصوص كرپ را به قطر 20 سانتی‌متر چرب كنيد، آن را روی اجاق بگذاريد و هر بار اندکی از مایه كرپ را در تابه بريزيد. تابه را حركت دهيد تا تمام سطح آن از مایه كرپ پوشيده شود.

همينكه يك طرف كرپ طلائی رنگ شد، آن را برگردانيد تا طرف ديگر آن نيز طلائی رنگ شود. آن‌گاه قالب را به قطر 20 سانتیمتر با محافظ بپوشانيد و کرپها را همراه با مایه ميانی لايه لایه هم در قالب قرار دهيد.

لايه آخر را با كرپ بپوشانيد و كيك را يك شب در يخچال نگه داريد. حال كيك را از قالب درآوريد و با پودر شكلات،‌ خامه و پرتقال بيارائيد.

روش تهیه مواد میانی: پوست لیمو، آبلیمو، زرده تخم‌مرغ‌ها و شکر را با هم مخلوط کنيد و خوب هم بزنید. آن‌گاه کره را بيفزائيد و مخلوط كنيد.

سپس ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و آن را به روش بن‌ماری حل كنيد و درون مایه فراهم كرده بريزيد. همينكه اين مخلوط خنك شد، خامه را به آن بيفزائيد.

برچسب ها: شیرینی خشکآشپزباشیمریم امیریکرپ کیککرپ کیک لیموئی تعداد بازديد: 1489 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است