Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 11:48

رشته‌پلو با آبگوشت

رشته‌پلو با آبگوشت

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

گوشت گوسفندی................... 300 گرم با 20 گرم دنبه

پیاز.................... 1 عدد

لوبیاسفید خیس‌شده1......... پیمانه

لیموعمانی................ 3 عدد

برنج................ 3 پیمانه

رشته پلویی............... 200 گرم

روغن، نمک، فلفل و زردچوبه.................. به مقدار لازم

روش‌تهیه

گوشت را با پیاز، دنبه، لوبیا، لیمو عمانی، زردچوبه و فلفل و 4-5 پیمانه آب بگذارید بپزد. برنج را در آب جوش بریزید و 5 دقیقه آخر پخت رشته را افزوده و بعد آب‌کش نمایید و در قابلمه‌ای مناسب یا پلوپز برنج را دم کنید. آبگوشت را نمک زده و دنبه را بکوبید و در آن بریزید تا جا بیفتد و همراه با رشته‌پلو گوشت و لوبیا و آب آبگوشت را سرو کنید.

 

نکته‌ها

  1. هنگام خوردن غذا آب آبگوشت روی رشته پلو ریخته و همراه با گوشت و لوبیا خورده می‌شود.
  2. می‌توانید یکی دو عدد سیب‌زمینی و یک عدد گوجه‌فرنگی نیز به آبگوشت اضافه کنید.
  3. این غذا متعلق به استان‌های قم و مرکزی است.
برچسب ها: رشته پلوآبگوشتغذای سنتیطرز تهیهرشته‌پلو با آبگوشت تعداد بازديد: 667 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است