آشپزباشی - سرمه جلیلی
مرغ را شسته و به قطعات مناسب خرد کنید و با نمك و فلفل كاملا آن را مزه دار نمائید.
آنگاه آن را در روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.
سپس رب گوجهفرنگی و زردچوبه را به روغن اضافه كرده و كمی تفت دهید.
حالا پیازداغ، آب، رب نارنج، نمك و فلفل را افزوده و اجازه میدهید. مرغ با حرارت ملایم كاملا بپزد.
یادآوری1: اگر رب نارنج نداشتید از رب انار ترش یا رب آلوچه استفاده كنید.
یادآوری2: بهتر است این غذا با برنج كته مصرف شود ولی سرو آن با نان هم لذت بخش است.