Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 21:28

ترشه کباب مرغ

ترشه کباب مرغ

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

مرغ  1 عدد

نمك  و فلفل  به میزان لازم

روغن به میزان لازم

رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری

زردچوبه  به میزان لازم

پیازداغ ۱ عدد

رب نارنج ۲ قاشق سوپخوری

آشپزباشی - سرمه جلیلی

مرغ را شسته و به قطعات مناسب خرد کنید و با نمك و فلفل كاملا آن را مزه دار نمائید.

آن‌گاه آن را در روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.

سپس رب گوجه‌فرنگی و زردچوبه را به روغن اضافه كرده و كمی تفت دهید.

حالا پیازداغ، آب، رب نارنج، نمك و فلفل را افزوده و اجازه می‌دهید. مرغ با حرارت ملایم كاملا بپزد.

یادآوری1: اگر رب نارنج نداشتید از رب انار ترش یا رب آلوچه استفاده كنید.

یادآوری2: بهتر است این غذا با برنج كته مصرف شود ولی سرو آن با نان هم لذت بخش است.

برچسب ها: انواع کبابآشپزی سنتیغذای شمالیغذای سنتیآشپزباشیسرمه جلیلیترشه کبابترشه کباب مرغطرز تهیه ترشه کباب تعداد بازديد: 1076 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است