Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 مهر 1399 - 04:29

دمپختك سير و ماش

دمپختك سير و ماش

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

ماش 80 گرم

 

روغن مایع به میزان لازم

 

گوشت بره، خردكرده 250 گرم

 

فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

سیر تازه و پاك كرده 250 گرم

 

هویج مكعبی خرد كرده 2 عدد متوسط

 

نمك به میزان لازم

 

زیره‌ی سیاه 1 قاشق چایخوری

 

سبزی معطر خرد كرده (شوید، مرزه و ترخون) 50 گرم

 

برنج 300 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 

ماش را بپزید و كنار بگذارید. در قابلمه‌ی مناسبی، قدری روغن  بریزید و روی حرارت گرم كنید.

آن‌گاه گوشت را همراه با فلفل و زردچوبه در روغن تفت دهید و به میزان كافی آب به آن بیفزائید تا گوشت بپزد.

سپس در قابلمه‌‌ی دیگری، اندكی روغن بریزید و سیر را در آن تفت دهید. حالا هویج و ماش پخته را به سیر بیفزائید و تفت دهید.

اكنون گوشت را از آبش جدا كنید و آب‌گوشت را نگه دارید. حالا گوشت، زردچوبه‌، نمك، فلفل، زیره و سبزی معطر را درون مخلوط سیر و هویج بریزید و هم بزنید.

آن‌گاه برنج خیسانده و 3 پیمانه از آب گوشت را نیز به مواد فراهم كرده‌ی درون قابلمه بیفزائید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب برنج كشیده شود.

اینك در قابلمه را بگذارید تا برنج دم بكشد. حالا دمپختك را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با برنج زعفرانی بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با گوشتانواع پلودمپختك سير و ماشآموزش دمپختکآشپزی با ماشدمپختکدم پختک تعداد بازديد: 1634 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است