Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 13:24

شکشوکه

شکشوکه

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم:

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

پیاز زرد: ۱ عدد متوسط

فلفل هالوپینو: ۱ عدد

فلفل‌دلمه‌ای قرمز: ۱ عدد

سیر: ۴ حبه

پودر زیره: ۱ قاشق چای‌خوری

پاپریکا دودی: ۱ قاشق غذاخوری

فلفل قرمز: ۱/۴ قاشق چای‌خوری

نمک: ۱ قاشق چای‌خوری

گوجه کنسروی: ۱ قوطی

تخم‌مرغ: ۶ عدد

پنیر فتا: ۲ قاشق غذاخوری خرد شده

گشنیز یا جعفری ایتالیایی: ۱/۴ پیمانه خرد شده

طرز تهیه:

۱. روغن زیتون را در ماهیتابه‌ای بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. وقتی سطح روغن گرم شد و شروع به جلزو ولز کرد، پیاز، فلفل دلمه قرمز و هالوپینو را اضافه کنید. آن‌ها را بپزید تا نرم شوند یعنی حدود ۵ تا ۷ دقیقه.

۲. سیر، زیره، پاپریکا دودی، فلفل قرمز کاین و نمک را اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر بپزید.

خانم‎های کدبانو با این غذا شوهرتان را شوکه کنید!

۳. حرارت را به متوسط رو به پایین کاهش دهید و گوجه‌های کنسروی را همراه با آب آن‌ها اضافه کنید. اگر گوجه کنسروی در دسترس ندارید، گوجه‌ها را در آب پخته و در آب یخ قرار داده، پوست آن‌ها را جدا کرده و در غذا بریزید. به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید گوجه‌ها به ارامی بپزند. گاهی آن‌ها را بهم بزنید. این باعث می‌شود یک سس غلیظ و خوش طعم ایجاد شود.

۴. وقتی که سس قل خورد، حفره‌هایی را با قاشق در آن ایجاد کنید تا فضای کافی برای هر تخم‌مرغ ایجاد کنید.

خانم‎های کدبانو با این غذا شوهرتان را شوکه کنید!

۵. برای اضافه کردن تخم‌مرغ، می‌توانید تخم‌مرغ را مستقیما داخل ماهیتابه بیندازید، اما بهتر است آن‌ها را یکی یکی در کاسه‌ای کوچک بیندازید بعد تخم‌مرغ را به آرامی داخل حفره ایجاد شده بریزید. این کار جای تخم‌مرغ را کنترل می‌کند و کمک می‌کند تا زرده نشکند.

خانم‎های کدبانو با این غذا شوهرتان را شوکه کنید!

۶. وقتی همه تخم‌مرغ‌ها سر جایشان قرار گرفتند، روی ماهیتابه را با درب بپوشانید و بگذارید تا تخم‌مرغ به آرامی در این سس به مدت ۸ تا ۱۰ بپزد تا زمانی که سفیده‌ها پخته شده و زرده‌ها به هنگام برش، مقداری روان باشند.

خانم‎های کدبانو با این غذا شوهرتان را شوکه کنید!

۷. برای سرو باید برای هر نفر، یک عدد تخم‌مرغ را با سس گوجه برای هر نفر ریخت. این غذا را می‌توان با نان برشته یا نان معمولی سرو کرد.

نکات مهم:

برای درست کردن این غذا از ماهیتابه آهنی استفاده نکنید، چون غذایی اسیدی است که پس از ریختن با ظرف واکنش نشان می‌دهد. در کل استفاده از ماهیتابه فلزی برای غذا‌های اسیدی مثل مرکبات و گوجه باعث وارد شدن فلزات داخل غذا می‌شود بنابراین بهتر است از ماهیتابه‌ای که دارای پوششی نچسب است استفاده کنید.

برای درست کردن این غذا ابتدا همه سبزیجات را خرد و آماده کنید سپس اقدام به درست کردن غذا کنید. برای راحتی بیشتر می‌توانید از رنده نایسر دایسر استفاده کنید.

برچسب ها: املتغذای سنتیاملت سبزیجاتروغن زیتونفلفل دلمه ایزیرهپنیر فتافلفل هالوپینو تعداد بازديد: 168 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است