Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 15:15

ترش کباب تالش

ترش کباب تالش

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

روغن مایع 3 قاشق سوپخوری

 

پیاز خردكرده 2 عدد

 

فیله‌ی مرغ درشت خردكرده 900 گرم

 

زردچوبه یك‌دوم قاشق چایخوری

 

رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

آبغوره یا آب نارنج 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

آب 180 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

 

گوجه‌فرنگی حلقه‌ای خردكرده 2 عدد

 

سیب‌زمینی حلقه‌ای خردكرده 2 عدد

 

پیاز داغ برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش

 

روغن را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه پیاز را در روغن تفت دهید. حالا مرغ را بیفزائید و تفت دهید.

سپس زردچوبه، رب گوجه‌فرنگی، نمك، فلفل، آبغوره و آب را بیفزائید و بگذارید مرغ با حرارت ملایم بپزد و خورش جا بیفتد.

اكنون گوجه‌فرنگی‌ها را سرخ كنید و كنار بگذارید سپس سیب‌زمینی‌ها را سرخ كنید و آن را گرم نگه‌دارید.

حالا یك حلقه‌ی گرد توخالی را داخل ظرف مناسبی بگذارید.

ابتدا گوجه‌فرنگی، سپس سیب‌زمینی و مرغ آماده را روی آن بچینید و یك حلقه گوجه‌فرنگی روی آن بگذارید و با پیاز داغ بیارائید.

آن‌گاه حلقه را بردارید. حالا آب خورش را در ظرف كوچكی بریزید و كنار خورش قرار دهید و ترش كباب را با چلو میل كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش کبابانواع کبابترش کباب تالشترش کبابغذای تالشیآشپزی تالشی تعداد بازديد: 1556 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟