Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 21:12

توگی سَرداغی (ویژه‌ی خراسان)

توگی سَرداغی (ویژه‌ی خراسان)

shooroshirin

0 0

متوسط

10 دقیقه

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

پیازداغ ............   3 قاشق چایخوری

زردچوبه ................  1 قاشق چایخوری

نمك و فلفل .............. به میزان لازم

گوشت چرخكرده .........250 گرم

قرص عصاره‌ی گوشت............... 1 عدد

آب ..................   500 میلی‌لیتر

ارزن خوراكی بدون پوست............ 300 گرم

عدس پخته .............  100 گرم

كشك................250 میلی‌لیتر

سیر داغ ................  3 قاشق سوپخوری

نعناداغ................ 1 قاشق سوپخوری

زعفران حل‌كرده در آب  ..............   2 قاشق سوپخوری

هومن سليمی

  روش تهیه :

پیازداغ، زردچوبه، نمك و فلفل را در تابه‌ای بریزید، گوشت را به آن بیفزائید و تابه را روی اجاق بگذارید.

آن‌گاه با حرارت ملایم گوشت را تفت دهید. سپس قرص عصاره‌ی گوشت را خرد كنید و آن را هم درون تابه بریزید. اكنون 500 میلی‌لیتر آب به مواد بیفزائید و صبر كنید تا بجوشد.

حالا ارزن خوراكی را اضافه كنید و 20 دقیقه‌ی دیگر بجوشانید تا بپزد.

حالا عدس پخته را بیفزائید و مخلوط كنید. بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید و كشك را اضافه كنید و پس از مخلوط كردن، دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید و به آرامی هم بزنید.

سپس اجاق را خاموش كنید، در قابلمه را ببندید و 10 دقیقه صبر كنید.

اینك غذا را در ظرف مناسبی بكشید و روی آن را با سیرداغ، نعناداغ، پیازداغ، زعفران و كشك تزئین نمائید و میل كنید.

برچسب ها: آشغذاهای سنتیتوگی سرداغیتوگی سرداغی خراسانطرز تهیه توگی سرداغی تعداد بازديد: 656 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟