Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 مهر 1399 - 15:06

باقلاقاتق (خورش گل در چمن)

باقلاقاتق (خورش گل در چمن)

shooroshirin5

0 0

متوسط

5 نفر

مواد مورد نیاز

پاچه باقلا (باقلای مخصوص شمال) 250 گرم

 

روغن مایع 100 میلی‌لیتر

 

سیر له كرده 1 بوته

 

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

شوید خشك 5 قاشق سوپخوری

 

تخم‌مرغ 4 -6 عدد

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

پاچه باقلا را از شب قبل بخیسانید و پوستش را بگیرید. آن‌گاه روغن را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. سپس سیر را بیفزائید و قدری تفت دهید.

حالا زردچوبه و باقلا را اضافه كنید و 5 - 8 دقیقه تفت دهید. اكنون شوید را بیفزائید، اندكی تفت دهید و به مقدار كافی آب روی باقلا بریزید و بگذارید بپزد ولی له نشود!

اینك قدری نمك و فلفل درون خورش بریزید و حفره‌هائی در آن ایجاد كنید. تخم‌مرغ‌ها را درون این حفره‌ها بشكنید و در قابلمه را ببندید تا تخم‌مرغ‌ها با حرارت ملایم بپزند و خورش جا بیفتد.

آن‌گاه خورش را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با چلو‌ میل كنید.

یادآوری: معمولا برای هر نفر یك تخم‌مرغ در نظر گرفته می‌شود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع خورشتغذای شمالیآشپزی شمالیدستور باقلاقاتقخورش گل در چمنآموزش خورشتباقلا قاتق تعداد بازديد: 2936 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟