Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 3 تیر 1398 - 20:22

شله قارچ و بامیه

شله قارچ و بامیه

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

سویای دانه درشت 1 پیمانه

 

روغن مایع به مقدار لازم

 

پیاز رنده كرده 1 عدد

 

رب گوجه‌فرنگی  1 قاشق سوپخوری

 

نمك، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

 

پودر سیر 1 قاشق چایخوری

 

آویشن 1 قاشق چایخوری

 

بامیه تفت داده 200 گرم

 

قارچ ورقه‌ای خردكرده  200 گرم

 

لپه پخته یك‌دوم پیمانه

 

آب گوجه‌فرنگی  1 لیتر

 

زعفران حل‌كرده  یك قاشق چایخوری

آشپزباشی

 

ابتدا سویا را بخیسانید. در ظرف مناسبی روغن بریزید و روی اجاق قرار دهید. آن‌گاه سویا و پیاز را در آن تفت دهید. سپس رب گوجه‌فرنگی، نمك، فلفل، زردچوبه، پودر سیر، آویشن و بامیه را  بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا قارچ و لپه را هم اضافه نمائید و روی حرارت ملایم نگه دارید. اكنون آب گوجه‌فرنگی و زعفران را هم بیفزائید و صبر كنید خوراك جا بیفتد. اینك شله را در ظرف مناسبی بكشید و میل كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیشله قارچ و بامیهشله قارچشله با بامیهروش تهیه شله قارچمواد لازم شله بامیه تعداد بازديد: 680 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است