Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 01:35

تارتلِت میوه‌های تابستانی

تارتلِت میوه‌های تابستانی

مدیر شور و شیرین

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

تارتلِت میوه‌های تابستانی

 آرد 200 گرم

بادام آسیاب كرده 55 گرم

پودر شكر 85 گرم

كره 115 گرم

زردهی تخممرغ 1 عدد

وانیل یك چهارم قاشق چایخوری

شیر  به مقدار لازم

مواد لازم میانی:

پنیر خامهای 225 گرم

پودر شكر  125 گرم

مخلوطی از میوههای تابستانی  350 گرم

پودر شكر  به میزان لازم جهت تزئین

 

طرز تهیه تارتلِت میوه‌های تابستانی

فر (تاوَن) را با دمای 200 درجهی سانتیگراد و یا 400 درجهی فارنهایت گرم كنید. آرد، بادام آسیاب شده، پودر شكر، كرهی نرم شده، زردهی تخممرغ و وانیل را با هم مخلوط نمائید و داخل كاسهی همزن برقی بریزید. حالا با مفتولهای خمیرزن، مواد را كمی بزنید تا با هم تركیب شوند. سپس مخلوط را به ظرف دیگری منتقل سازید و بتدریج شیر را بیفزائید تا مخلوط به شكل خمیر نرمی درآید. خمیر را در داخل كیسهی نایلونی، به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید. اكنون كف و دیوارهی قالب مافین را با روغن جامد چرب نمائید و خمیر را روی سطحی آردپاشی شده، با وردنه به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و داخل قالب قرار دهید. كف خمیر را با چنگال سوراخ كنید تا خمیر در هنگام پختن پف نكند اكنون قالب را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید تا زمانی كه اطراف تارت طلائی شود. قالب را از فر خارج كنید و بگذارید كاملا نانهای تارت خنك شوند. اینك داخل تارتلت را با مواد میانی پر كنید و روی آن مخلوطی از میوههای دلخواه بچینید و با پودر قند الك كرده تزئین كنید.

روش تهیه‌ی مواد میانی:

پنیر خامهای و پودر شكر را، با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

یادآوری: تارتلت به تارت كوچك گفته می‌شود

برچسب ها: طرز تهیه تارتلتتارت میوه ایطرز تهیه تارتلت میوه ایتارتلت میوهطرز تهیه تارت میوه ای تعداد بازديد: 1214 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است