Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 13:22

كيش ماهي شير

كيش ماهي شير

shooroshirin

0 0

متوسط

25 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

خمير فيلو.....................  8 ورق

كره‌ي آبكرده..............100 گرم

تخم‌مرغ............. 3 عدد

شير.............  2 قاشق سوپخوري

خامه‌ي صبحانه.............. 300 گرم

پنير موزارلا‌ي رنده‌كرده................  200 گرم

پنير پارمسان رنده‌كرده............... 50 گرم

 

مواد لازم مياني:

كره ................ 50 گرم

روغن مايع.............. 2 قاشق سوپخوري

پياز قرمز خلالي خرد كرده2................... عدد (يك‌دوم پيمانه)

فيله‌ي ماهي شير خردكرده..............1 كيلوگرم

قارچ ورقه‌اي خرد كرده .................500 گرم

آبليمو................. 2 قاشق سوپخوري

كنسرو ذرت ...............1 پيمانه

نمك و فلفل .............به ميزان لازم

آويشن................ 1 قاشق چايخوري

روش‌تهیه

قالب پاي را به قطر 24 سانتيمتر چرب كنيد، روي خميرها‌ي فيلو كره بماليد و آنها را روي هم در قالب بگذاريد. آن‌گاه مواد مياني را فراهم كنيد و در قالب روي خمير فيلو بريزيد. سپس تخم‌مرغ‌ها، شير و خامه را با هم مخلوط كنيد و روي مواد مياني بدهيد. حالا مخلوط هر دو پنير را نيز روي كيش بپاشيد و آن را به مدت تقريبي 20-25 دقيقه در فر گرم كرده با دماي 180 درجه‌ي سانتيگراد بپزيد.

 

روش تهيه‌ي مواد مياني:

كره و روغن مايع را در تابه‌ي مناسبي بريزيد و روي اجاق گرم كنيد. پياز را بيفزائيد و تفت دهيد تا طلائي رنگ شود. آن‌گاه پياز را از تابه بيرون آوريد و ماهي را در همان تابه تفت دهيد. سپس ماهي را از تابه در آوريد و قارچ را درون تابه بريزيد و تفت دهيد. حالا پياز، ماهي، قارچ، آبليمو، ذرت، نمك، فلفل و آويشن را با هم مخلوط كنيد.

برچسب ها: كيش ماهي شيرطرز تهیه كيش ماهي شير تعداد بازديد: 397 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است