Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 08:59

تارت شاتوت و بادام

تارت شاتوت و بادام

shooroshirin

0 0

سخت

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10 – 12 نفر 

مواد لازم برای تهیه خمیر 

آرد 250 گرم

پودر شکر 2 قاشق سوپخوری

نمک 1 پینچ

کرة سرد (خرد کرده) 180 گرم

آب سرد 2 – 3 قاشق سوپخوری 

مواد لازم میانی

مارمالاد یا مربای شاتوت حدود یک‌چهارم پیمانه

شاتوت 180 گرم

کرة نرم شده 125 گرم

شکر دانه ریز 125 گرم

وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ 3 عدد

بادام آسیاب‌کرده 125 گرم

آرد 2 قاشق سوپخوری

پرک بادام برای روی تارت 30 گرم

پودر شکر برای روی تارت به میزان لازم

آشپزباشی - افسانه ظروفی

آرد، پودر شکر و نمک را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد با هم مخلوط شوند.

آن‌گاه کره را بیفزائید و دستگاه را روشن نمائید تا مواد به شکل خرده نان درآید.

سپس آب را بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن مواد، دستگاه را روشن کنید.

حالا خمیر فراهم کرده را به شکل توپ درآورید و بعد آن را تخت نمائید و در سلفون بپیچید.

اکنون خمیر را یک ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

اینک خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 4 میلی‌متر باز کنید و در قالب تارت (از قالب تارت که دیواره آن از کَفَش جدا است استفاده کنید) به ضلع 22 سانتیمتر قرار دهید.

سپس اطراف خمیر را مرتب کنید و اضافی‌هایش را بگیرید.

حالا روی خمیر را با کاغذ روغنی و سرامیک‌های مخصوص بپوشانید و خمیر را 10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید.

اکنون کاغذ و سرامیک‌ها را بردارید و 10 دقیقه دیگر تارت را بپزید و بعد بگذارید خنک شود.

اینک داخل تارت را با مارمالاد شاتوت بپوشانید، شاتوت‌ها را رویش بچینید و با مایه میانی پر کنید.

آن‌گاه روی تارت را با پرک بادام بپوشانید و 25 – 30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

هنگام سرو روی تارت پودر شکر بپاشید.

روش تهیه مایه میانی

کره، شکر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شود.

آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی بیفزائید و به همزدن مواد ادامه دهید.

سپس بادام و آرد را افزوده و مخلوط کنید.

یادآوری

* می‌توانید به جای سرامیک‌های مخصوص، برای سنگین کردن روی خمیر از لوبیا نیز استفاده کنید و این لوبیا را فقط برای این مصرف نگه دارید، زیرا دیگر مناسب پختن نمی‌باشد!

* در صورت دلخواه می‌توانید به جای شاتوت از رزبری نیز استفاده کنید.

برچسب ها: تارتشیرینی پزیتارت بادامآشپزباشیدستور تهیه تارتتارت شاتوتشور و شیرینتارت شاتوت و بادامروش تهیه تارت شاتوت و بادام تعداد بازديد: 1446 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این تارت چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است