Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 23:48

تارت قارچ و پیاز

تارت قارچ و پیاز

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 - 8 نفر

روغن مایع به میزان لازم
پیاز خلالی خرد کرده2 عدد بزرگ
قارچ ورقه‌ای خرد کرده500 گرم
تخم‌مرغ همزده2 عدد
خامه100 میلی‌لیتر
نمک و فلفل به میزان لازم
پنیر موزارلای رنده کرده 200 گرم


مواد لازم برای تهیه خمیر
آرد250 گرم
کرة سرد خرد کرده125 گرم
زردة تخم‌مرغ1 عدد
نمک به میزان لازم
آب سرد 2 - 3 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - اعظم گلزار منش :

روش‌تهیه

روغن را در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید. آن‌گاه پیاز را بیفزائید و تفت دهید. حالا آن را کنار بگذارید و قارچ را روی حرارت با 2 قاشق سوپخوری روغن تفت دهید. سپس خمیر فراهم کرده را در قالب مناسبی پهن کنید، رویش را با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید تا هنگام پخت پف نکند و در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد به مدت 10 دقیقه بپزید. آن‌گاه تارت را از فر خارج کنید و روی آن پیاز و قارچ بریزید و سطحش‌راصاف کنید. حالا تخم‌مرغ، خامه، نمک و فلفل را خوب با چنگال بزنید و روی سطح مواد بریزید و در نهایت پنیر را اضافه کنید. اینک قالب تارت را مجددا به مدت 20 دقیقه در فر با همان دما قرار دهید تا سطح پنیر طلائی شود. سپس تارت قارچ و پیاز را از قالب جدا سازید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.


روش تهیه خمیر تارت
آرد، کره، زردة تخم‌مرغ و نمک را در کاسة دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد به‌صورت خرده نان درآید.
آن‌گاه آب را کم‌کم اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود. سپس خمیر را به مدت یک ساعت در یخچال نگه دارید.

برچسب ها: پنیر موزارلاخمیر تارتطرز تهیهتارت قارچ و پیازطرز تهیه تارت قارچ و پیاز تعداد بازديد: 864 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است