Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 01:22

تارتلت كدو حلوايي

تارتلت كدو حلوايي

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي حدود 4 – 6 عدد

آرد ٢٥٠ گرم

كره  ١٢٠ گرم (سرد و مكعبي خرد کرده)

پودر شكر  ٨٠ گرم

نمك  ١ پينچ

تخم‌مرغ  ١ عدد

مواد لازم مياني

شكر  ٦٠ گرم

كره   ٧٠ گرم

تخم مرغ   ١ عدد

آبليموی تازه   ١ قاشق سوپخوری

آرد   ٢٠ گرم

كدو حلوايي خرد کرده  به میزان لازم

پرك بادام   به میزان لازم

آشپزباشی - عارفه ابن الرضا

آرد و كره را با نوک انگشتان‌تان يا به كمك دستگاه غذاساز به گونه‌ای مخلوط كنيد تا به شكل خرده نان درآید.

آن‌گاه پودر شكر، نمك و تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط كنيد تا خمير صاف و یکنواختی حاصل شود.

سپس خمير را در كيسه نایلونی قرار دهيد و يك ساعت در يخچال نگه دارید.

حالا خمير را روي سطح آرد پاشيده باز كنيد و به ضخامت تقريبي ٣ ميلیمتر درآورید و در قالب‌های تارتلت پهن کنید.

به‌گونه‌ای که كف و دیواره قالب را بپوشاند. اکنون روي خمير چنگال بزنید تا هنگام پختن پف نكند!

سپس مایه میانی را داخل خمیرها در قالب بریزید و كدوحلوايي خرد کرده و پرک بادام را به دلخواه روي مایه بچينيد.

اینک فر را روي دماي ١٨٠ درجه سانتيگراد تنظيم كنيد و تارتلت‌ها را به مدت تقریبی ٣٠ - ٤٥ دقيقه در فر بپزید.

در صورت دلخواه می‌توانید روی تارتلت را با پودر شکر و یا برگ‌های دست‌ساخت‌تان از خمیر فوندانت بیارائید.

روش تهیه مواد میانی

كره و شكر را با همزن برقي بزنيد تا سبك و یکنواخت شود.

بعد تخم‌مرغ، آبليمو و آرد را بیفزائید و مخلوط کنید.

برچسب ها: تارتلتآشپزباشیشور و شیرینکدوحلواییتارتلت كدو حلواييتارت کدوحلوایی تعداد بازديد: 852 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است