Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 13:05

پای سبزیجات با دانه کاج

پای سبزیجات با دانه کاج

shooroshirin

0 0

سخت

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

اسفناج خرد کرده 250 گرم

تره‌فرنگی خرد کرده  1 عدد درشت

کره آبکرده 2 قاشق سوپخوری

دانه کاج یا خلال بادام 40 گرم

پیازچه خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

ریحان خرد کرده 1 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ همزده 3 عدد

پنیر گودا خرد کرده 100 گرم

پنیر پارمسان خرد کرده  2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

خرده نان  یک‌سوم پیمانه

تخم‌مرغ همزده 1 عدد

کنجد یک دوم پیمانه

مواد لازم برای تهیه سس گوجه‌فرنگی:

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

گوجه‌فرنگی خرد کرده 4 عدد درشت

رب  1 قاشق سوپخوری

پیاز رنده کرده 1 عدد

برگ بو 1 عدد

شکر 1 قاشق چایخوری

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

اسفناج را بخارپز کنید آن‌گاه تره فرنگی را با دو قاشق سوپخوری کره تفت دهید.

حالا در کاسه مناسبی اسفناج، تره‌فرنگی، دانه کاج، پیازچه، ریحان، تخم‌مرغ، پنیر‌ها، نمک، فلفل و خرده نان را مخلوط کنید.

سپس خمیر را به ضخامت 4 میلیمتر باز کنید و دو دایره به قطر‌های 23 و 25 سانتیمتر از آن برش بزنید.

خمیر 23 سانتیمتری را در سینی فر قرار دهید و مواد فراهم کرده را روی آن بریزید و به صورت تپه‌ای فرم دهید.

اطراف خمیر را به اندازة 2 سانتیمتر بدون مواد بگذارید و آن را مرطوب کنید و خمیر دوم را رویش قرار دهید.

اینک لبه‌های خمیر را به هم بچسبانید رویش را با تخم‌مرغ‌ همزده آغشته کنید و کنجد بپاشید.

حالا پای را در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه بپزید تا سطح آن طلایی شود.

اینک پای را در ظرف مناسبی قرار دهید و به همراه سس میل نمائید.

روش تهیه سس گوجه فرنگی: روغن زیتون، گوجه‌فرنگی، رب، پیاز، برگ بو و شکر را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بپزید.

آن‌گاه برگ بو را جدا سازید و بقیه مواد را در مخلوط‌کن میکس کنید.

روش تهیه خمیر پای: 340 گرم آرد را به همراه 180 گرم کره سرد و یک‌چهارم قاشق چایخوری نمک در کاسه دستگاه، غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا بصورت خرده نان درآید.

سپس تخم‌مرغ همزده را اضافه کنید و در صورت نیاز قدری آب سرد بیفزائیدتا بصورت خمیر مناسبی درآید. خمیر را 20 دقیقه در یخچال استراحت دهید.

برچسب ها: غذای مللغذای گیاهیآشپزباشیاعظم گلزارمنشغذای بدون گوشتپای سبزیجاتپای سبزیجات با دانه کاجآموزش انواع پای و تارتمواد لازم برای تهیه پای سبزیجات تعداد بازديد: 1259 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است