Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 15:47

پـای لیـمو با شیـر عسلی

پـای لیـمو با شیـر عسلی

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

پـای لیـمو با شیـر عسلی

 مواد لازم برای یك پای به قطر 23 سانتیمتر:

زردهی تخممرغ  1 عدد

پودر قند 2 قاشق سوپخوری

كره 150گرم

شیر 125 میلیلیتر (یك دوم پیمانه)

آرد 375 گرم

 مواد لازم برای تهیه‌ی كرم لیمو:

زردهی تخممرغ  4 عدد

شكر  80 گرم

آرد ذرت  3 قاشق سوپخوری

شیر  500 میلیلیتر(دو پیمانه)

شیرعسلی یك قوطی 375 گرمی

پوست لیمو   از 2 عدد لیمو

پودر ژلاتین   2 قاشق سوپخوری

آب لیموترش تازه   125 میلی‌لیتر

 

طرز تهیه پـای لیـمو با شیـر عسلی

 زردهی تخممرغ و پودر قند را با هم مخلوط كنید و كره را نیز به آن بیفزائید. بعد شیر را افزوده و مخلوط سازید سپس آرد را كمكم اضافه كنید تا مایه، خمیر شود و به دست نچسبد. خمیر را در كیسهی نایلونی بگذارید و به مدت یك ساعت در یخچال استراحت دهید. آنگاه خمیر را روی سطحی آردپاشی شده، باز كنید و در قالب پای چرب كرده، پهن كنید. روی خمیر را با چنگال سوراخ كنید تا در هنگام پخت خمیر بالا نیاید. روی خمیر یك تكه كاغذ روغنی بیندازید و روی كاغذ را با حبوبات بپوشانید. قالب را در سینی بگذارید و در فر گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت 15 دقیقه بپزید. سپس كاغذ و حبوبات را از روی خمیر بردارید و 15 دقیقهی دیگر در فر بپزید تا خمیر پای برشته شود. بعد از خنك شدن، كرم لیمو را روی نان پختهی پای بریزید و آن را به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید. بعد با خامهی فرم گرفته و حلقههای لیمو، تزئین كنید.

روش تهیه‌ی كرم لیمو:

زرده‌های تخم‌مرغ و شكر را با همزن برقی بزنید تا رنگ آن روشن شود و مایه، كمی غلیظ شود. بعد آرد ذرت را بیفزائید و شیر را كم‌كم به مایه اضافه نمائید. حالا مایه را با حرارت ملایم روی اجاق قرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. آن‌گاه از روی اجاق بردارید و شیر عسلی و پوست لیمو را به كرم بیفزائید. پودر ژلاتین را روی آب لیمو بپاشید و به روش بن‌ماری حل كنید و به كرم بیفزائید. پس از گذشت 2 دقیقه، كرم را از روی اجاق بردارید و بعد از خنك شدن، به مصرف برسانید.

 

برچسب ها: پای لیمو با شیر عسلیطرز تهیه پای لیموپای لیموآموزش پای لیمو تعداد بازديد: 1417 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است