Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 08:50

پای اسفناج و سیب‌زمینی

پای اسفناج و سیب‌زمینی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

سیب‌زمینی  400 گرم

روغن مخصوص سرخکردنی به میزان لازم

اسفناج 1 کیلوگرم

کره  60 گرم

سیر له کرده 1 حبه

نمک و فلفل به میزان لازم

زیره یک‌دوم قاشق چایخوری

گشنیز تازه (خرد کرده) 2 قاشق سوپخوری

بیکن خرد کرده 3 ورق

پنیر فتا 100 گرم

پنیر موزارلا دالیا 100 گرم

خمیر فیلو 8 ورق

کره اضافی 50 گرم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

سیب‌زمینی‌ها را پوست گرفته و حبه‌ای خرد کنید. آن‌گاه آنها را در روغن داغ سرخ کنید و کنار بگذارید.

سپس اسفناج را بخارپز کنید و در صافی بریزید، تا آب اضافی آن گرفته شود، بعد آن را ساطوری کنید. حالا در تابه ‌مناسبی کره را بریزید و روی حرارت بگذارید.

سیر را اضافه کنید و قدری تفت دهید، اسفناج، نمک، فلفل، سیب‌زمینی، زیره، گشنیز و بیکن را اضافه کنید و اندکی دیگر تفت دهید.

اینک تابه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک شود. حالا پنیر فتا و پنیر موزارلا را افزوده و مخلوط کنید.

اکنون قالب کمربندی به قطر220 سانتی را انتخاب کنید، 4 ورق از خمیر فیلو را لایه لایه با کره آبکرده آغشته کنید و در کف قالب قرار دهید و مواد فراهم کرده را روی خمیر بریزید و لبه‌های خمیر را رویش جمع کنید.

سپس 4 لایه از خمیر باقیمانده را با کره آغشته کنید و رویش قرار دهید و با دست به قسمت‌های اضافی خمیر فرم دهید.

اینک پای را به مدت 30-40 در فر گرم کرده با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 30-40 دقیقه بپزید تا سطحش طلائی رنگ شود.

برچسب ها: پای اسفناجآشپزباشیاعظم گلزارمنشانواع تارت و پایانواع غذا با خمیر فیلوپای اسفناج و سیب زمینیطرز تهیه پای اسفناج تعداد بازديد: 1785 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است