Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 13 تیر 1399 - 17:15

سبزی پلو با پنیر برشته

سبزی پلو با پنیر برشته

shooroshirin6

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

 برنج ایرانی 300 گرم

 

روغن کنجد 4 قاشق سوپخوری

 

آب 750 میلی لیتر (3 پیمانه)

 

کره گیاهی 30 گرم

 

زعفران حلکرده 3 قاشق سوپخوری

 

نمک 1 قاشق چایخوری

 

سیر تازه خرد کرده 50 گرم

 

گشنیز خرد کرده 300 گرم

 

پنیر کرد مزه‌دار کرده و درشت خرد کرده 300 گرم

 

پودر مخصوص 50 گرم

 

(آرد ذرت، آرد لپه، پودر زعفران، پودر زیره سیاه، پودر سیر)

 

تخم مرغ همزده 1 عدد

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- معصومه عیوضی

 

برنج را دو ساعت در آب و نمک بخیسانید و بعد در صافی بریزید. آن‌گاه روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و برنج را در آن تفت دهید. سپس آب، کره، زعفران و نمک را به برنج بیفزائید و بگذارید برنج بپزد.

حالا سیر و گشنیز را درون پلو بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه در قابلمه را بگذارید تا پلو دم بکشد. اکنون سبزی پلو را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بکشید و با پنیر کرد مزه‌دار کرده بیارائید.

یادآوری: برای مزه‌دار کردن پنیر کرد؛ پودر مخصوص را همراه با مقداری آب و تخم‌مرغ در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید تا مایه غلیظی حاصل شود.

آن‌گاه پنیر را در این مایه بغلتانید و در روغن کنجد سرخ کنید. حالا پنیر سرخکرده را در مخلوط سیر له کرده و روغن زیتون بغلتانید و مصرف نمائید.     

 

برچسب ها: انواع پلوسبزی پلو با پنیر برشتهسبزی پلو با پنیرپلو با پنیر برشتهپلوی گیاهی تعداد بازديد: 1357 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است