Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 15:54

بقچه‌ی بادمجان

بقچه‌ی بادمجان

shooroshirin

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

پنير موتزارلا................150 گرم، ورقه‌ای

بادنجان درشت بدون تخم......................2 عدد

نمك و فلفل سياه...................به ميزان لازم

ريحان...................30 گرم

گوجه‌فرنگی سفت..................2 عدد، کوچک

روغن مايع....................2 قاشق سوپخوري

بادام‌زميني..................2 قاشق سوپخوري، نيم‌كوب

 

مواد لازم براي سس

روغن زيتون........................4 قاشق سوپخوري

سركه بالزاميك...................يك قاشق سوپخوري

رب گوجه‌فرنگي....................2 قاشق سوپخوري

آب‌ليمو.....................يك قاشق سوپخوري

نمك و فلفل......................به ميزان لازم

روش‌تهیه

ساقه‌ی بادنجان را جدا كرده و از طول به صورت ورقه‌هاي 5 ميلي‌متري ببريد. لايه‌ي اول و آخر را دور بيندازيد. يك قابلمه آب‌نمك را به جوش آورده و ورقه‌هاي بادنجان را 2 دقيقه در آن بجوشانيد تا نرم شوند، سپس آبكش كرده و با حوله كاغذي خشك كنيد. بادنجان‌ها را به شكل صليب روي هم قرار داده و كمي نمك و فلفل بزنيد، سپس در مركز آن به ترتيب يك‌چهارم ورقه پنير، يكي دو برگ ريحان و يك حلقه گوجه‌فرنگي و يك‌چهارم ورقه پنير قرار داده و لايه‌ي زيرين بادنجان را روي آن بسته و لايه‌ي بعدي را هم روي آن ببنديد. سپس بقچه‌ها را 20 دقيقه در يخچال بگذاريد تا سرد شوند.

براي تهيه‌ي سس همه‌ي مواد را با هم مخلوط كرده و نمك و فلفل بزنيد. گريل را داغ كرده و روي آن را با قلم روغن بماليد و هر طرف آن را 5 دقيقه گريل كنيد تا برشته شود. سپس بقچه‌ها را در ظرف چيده و سس را روي آن داده و بادام‌زميني را روي آن بپاشيد.

برچسب ها: آموزش آشپزیتزیین غذافینگرفودبقچه‌ی بادمجانطرز تهیه بقچه‌ی بادمجان تعداد بازديد: 226 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است