Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 مرداد 1396 - 07:12

كلم قمری پلو با لپه و زرشك

كلم قمری پلو با لپه و زرشك

shooroshirin6

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

روغن كنجد 4 قاشق سوپخوری

كلم قمری خرد كرده 200 گرم

قارچ ورقه‌ای خرد كرده 150 گرم

لپه پخته 150 گرم

پیازداغ 1 قاشق سوپخوری

رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل به میزان لازم

زردچوبه و دارچین به میزان لازم

برنج 300 گرم (2 پیمانه)

زرشك تازه 3 قاشق سوپخوری

شكر 1 قاشق چایخوری

زعفران حلكرده 1 قاشق سوپخوری

 تحریریه ماهنامه آشپزباشی- معصومه عیوضی

 

روغن كنجد را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. كلم‌قمری را بیفزائید و تفت دهید تا اندكی نرم شود. آن‌گاه قارچ را افزوده و تفت دهید. حالا لپه و پیاز داغ را بیفزائید و تفت دهید. سپس رب‌گوجه‌فرنگی، نمك، فلفل، زردچوبه و دارچین را درون كلم بریزید و مخلوط كنید.

اكنون برنج را در قابلمه حاوی آب جوش و نمك بپزید و آبكشی كنید. حالا در قابلمه مناسبی، قدری روغن كنجد بریزید و برنج و مخلوط كلم‌قمری را لا‌به‌لای هم، در قابلمه بریزید. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا پلو دم بكشد. آن‌گاه زرشك، شكر و زعفران را در تابه كوچكی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود. حالا كلم پلو را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و مخلوط زرشك را به آن بیفزائید

یادآوری: در صورت دلخواه، می‌توانید قدری پنیر كرد را به زعفران آغشته كنید و آن را روی پلو بگذارید.

 

برچسب ها: كلم قمری پلو با لپه و زرشكکلم قمری پلو با لپهکلم قمری پلو با زرشکپلو کلم قمریکلم قمری تعداد بازديد: 483 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است