Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 فروردین 1398 - 18:05

آش كلم

آش كلم

shooroshirin5

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

عدس  1/5 پیمانه

 

لوبیاچیتی 1/5 پیمانه

 

قرص عصاره‌ی بره  3 عدد

 

كلم برگ ریزخرد كرده 750 گرم

 

روغن برای سرخ كردن به میزان لازم

 

فلفل سیاه  1 قاشق چایخوری

 

زردچوبه 1/5 قاشق چایخوری

 

نعنا خشك 2 قاشق سوپخوری

 

پیازداغ     1 پیمانه

 

كشك        500 گرم

آشپزباشی

 

عدس و لوبیا را بخیسانید. آن‌گاه آن را بپزید تا جائی كه كاملاً نرم شود. سپس در قابلمه‌ی مناسبی، قرص عصاره را در آب داغ حل كنید و عدس و لوبیا را بیفزائید.

كلم را با قدری روغن، در تابه‌ی مناسبی سرخ كنید و به مواد بالا بیفزائید و صبر كنید تا كاملاً بپزد. اینك قدری روغن در تابه بریزید و نعنا را اضافه كنید.

نیمی از آن را برای تزئین كنار بگذارید. سپس فلفل و زردچوبه را به بقیه‌ی نعناداغ بیفزائید و همراه با پیازداغ، با آش مخلوط كنید.

در پایان، كشك را اضافه نمائید و آن را بچشید و در صورت نیاز نمك بیفزائید.

حالا آش را در كاسه‌ی مناسبی بكشید، با كشك، نعناداغ و پیازداغ تزئین كنید و میل نمائید.

نكته‌ی خواندنی

كلم به خاطر داشتن آهن زیاد و آرسنیك یكی از غذاهای بسیار عالی برای سستی استخوان و مفید برای كم خونی است و به خاطر داشتن ویتامین A برای قوه بینائی مفید است.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع آشآموزش آشسوپ و آشآشپزی با کلمآشپزباشیآش كلمطرز تهیه آش کلم تعداد بازديد: 709 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است