Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 21:39

آش بی‌بی | طرز تهیه آش بی‌بی

آش بی‌بی | طرز تهیه آش بی‌بی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد مورد نیاز برای تهیه آش بی‌بی:

نخود  یك دوم پیمانه

 

لوبیا چیتی یك دوم پیمانه

 

نمك  یك دوم قاشق چایخوری

 

باقالی  یك دوم پیمانه

 

عصاره قلم  1 لیتر

 

گوجه‌فرنگی خردكرده  200 گرم

 

سبزی آش 500 گرم

 

بادمجان خردكرده 2 عدد

 

اُماج 1 پیمانه

 

رشته آش 100 گرم

 

جعفری خردكرده 2 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای تهیه اُماج

 

آرد 2 پیمانه

 

نمك  یك دوم قاشق چایخوری

 

زردچوبه یك دوم قاشق چایخوری

 

آب  به میزان لازم

آشپزباشی

 

جهت تهیه آش بی‌بی، نخود و لوبیا را با مقداری آب به مدت 3 تا 4 ساعت بخیسانید. بعد آب آن را عوض كنید و با مقداری نمك روی حرارت قرار دهید تا پخته شود. سپس باقالی را افزوده و صبر كنید تا پخته شود. اكنون عصاره قلم و گوجه‌فرنگی را بیفزائید، پس از چند جوش سبزی و بادمجان را اضافه كنید، شعله را ملایم نمائید تا آش لعابدار شود.

پس از آن، دانه‌های اُماج را در آش بریزید و بعد از 10 دقیقه رشته آش را بیفزائید و صبر كنید تا نرم شود. اینك جعفری را در آش بریزید، آش را در ظرف دلخواه بكشید و میل نمائید.

همچنین بخوانید: خرید کتاب آموزش نان

روش تهیه اُماج

یك پیمانه آرد را با یك قاشق چایخوری نمك مخلوط نمائید و الك كنید.

روش اول: آرد را با نمك و زردچوبه مخلوط سازید، كف سینی بریزید و با دست‌، از كاسه آب بردارید و نم‌نم روی آرد بپاشید و كف دست را روی آرد حركت دهید. حالا هر بار دست‌های‌ خود را به هم بمالید و از خمیری كه به دستتان چسبیده، دانه‌های ریز و نامنظم خمیر درست كنید.

به همین صورت ادامه دهید تا به اندازه یك پیمانه اماج درست شود. سپس اماج‌ها را كف سینی بریزید و داخل فر گرم شده با در باز به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا خشك شود.

روش دوم: این روش ساده، بدین صورت است كه باید آرد را با نمك و زردچوبه تركیب نمائید، در ظرفی بریزید و آب را كم‌كم به آن بیفزائید تا زمانی كه خمیر به دستتان نچسبد.

آن‌گاه خمیر را با رنده درشت رنده كنید و اماج‌هائی را كه به این روش تهیه كرده‌اید، با فاصله در سینی بریزید. سینی را به مدت 20 دقیقه داخل فر(تاون) گرم شده قرار دهید و یا زیر آفتاب بگذارید تا نیم خشك شود. بعد در آش بریزید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیآش بی‌بیروش تهیه آش بی‌بیمواد لازم آش بی‌بیتهیه آش بی‌بیآش با اوماج تعداد بازديد: 2224 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟