Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 13:23

املت ماهی با پنیر

املت ماهی با پنیر

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

روغن مایع..............به میزان لازم

فیله ماهی................500 گرم

پیازچه خرد کرده...............4 ساقه

نمک و فلفل...................به میزان لازم

گوجه‌فرنگی ریز خرد‌کرده....................2 عدد متوسط

تخم‌مرغ همزده.................2 عدد

تاپینگ پیتزای دالیا، رنده کرده..................2 پیمانه

نان تست..................16 عدد

سس گوجه‌فرنگی برای سرو...........به میزان لازم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش:

 

روش‌تهیه

در تابه مناسبی قدری روغن بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه تکه‌های ماهی را در تابه سرخ کنید تا برشته شود.

حالا تکه‌های ماهی را روی دستمال هوله‌ای آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود. سپس ماهی‌های سرخکرده را به قطعه‌های ریز خرد کنید و در کاسه مناسبی بریزید. اینک پیازچه، نمک، فلفل، گوجه فرنگی و تخم‌مرغ را بیفزایید و ترکیب کنید. سپس پنیر را افزوده و مخلوط نمایید. حالا نان‌ها را در کف سینی یا ظرف مناسبی که چرب کرده‌اید قرار دهید. اکنون مواد فراهم کرده را رویش بریزید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت

20 دقیقه بپزید تا سطح آن طلایی شود.

برچسب ها: آموزش آشپزیمیان وعدهاملتاملت تن ماهیاملت ماهی با پنیر تعداد بازديد: 595 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است