Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 12 اسفند 1402 - 17:12

مافین گوجه‌فرنگی و بادمجان

مافین گوجه‌فرنگی و بادمجان

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم  برای 4-6 نفر

مایه خمیر ۱ قاشق سوپخوری (10 گرم)

شکر ۱ قاشق سوپخوری

آب ولرم ۱۲۰ میلی‌لیتر

نمک یک چهارم قاشق چایخوری

روغن مایع ۵۰ میلی‌لیتر

تخم مرغ همزده ۱ عدد

فلفل سیاه یک‌دوم قاشق چایخوری

آرد ۳۰۰ گرم (2 پیمانه)

 مواد میانی

بادمجان قلمی  ۳ عدد

گوجه فرنگی ۲ عدد

 پنیر موزارلای ورقه‌ای  ۵ ورق

 روغن مخصوص سرخ‌کردنی  به میزان لازم

آشپزباشی - معصومه فلاحی

بادمجان‌ها را بشوئید و از طول ورقه‌ای خرد کنید.

آن‌گاه بادمجان‌ها را با نمک آغشته کنید و در صافی بریزید.

سپس یک ساعت آن را کنار بگذارید تا آب میان بافتی بادمجان‌ها خارج شود.

حالا با هولة کاغذی آشپزخانه خشک کرده و در روغن سرخ کنید.

سپس از خمیر یک چانه 400 گرمی از خمیر برداشته و آن را به شکل مستطیل به ابعاد 40×60 سانتیمتر پهن کنید و از قسمت طول به نوارهای 5 سانتیمتری برش بزنید

و از لبه خمیر 2 سانت فاصله داده و سپس به ترتیب بادمجان، پنیر و گوجه‌فرنگی را روی هر یک از نوارها قرار دهید و آن را بپیچید.

انتهای هر کار را با قلمو کمی مرطوب کنید تا خمیر باز نشود. اینک رول‌های فراهم‌کرده را در قالب مافین قرار دهید و 10 دقیقه کنار بگذارید.

حالا با یک عدد زرده تخم‌مرغ، زعفران و روغن مایع که از قبل آماده کرده‌اید، خمیر را رومال کنید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20- 25 دقیقه بپزید تا زمانی که لبه‌های خمیر طلایی شود.

روش تهیه خمیر

مایه خمیر، شکر و آب ولرم را مخلوط کنید تا فعال شود.

آن‌گاه در ظرف مناسبی تخم‌مرغ، روغن، نمک، فلفل و مایه خمیر را بریزید.

سپس آرد را بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

حالا خمیر را ورز دهید تا کاملا یکدست شود و به دست نچسبد.

خمیر را در ظرف مناسبی بگذارید و رویش را بپوشانید و یک ساعت در محیط آشپزخانه استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود.

برچسب ها: بادمجانمافینگوجه فرنگیآشپزباشیشور و شیرینمافین گوجه‌فرنگی و بادمجان تعداد بازديد: 717 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است