Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 14:42

سمبوسه سیب و گردو

سمبوسه  سیب و گردو

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 عدد

سیب ۴ عدد متوسط

شکر قهوه ای ۴۰ گرم

کره ۳۰ گرم

آب لیموی تازه یک قاشق چایخوری

دارچین یک قاشق چایخوری

جوز هندی رنده کرده یک‌چهارم قاشق چایخوری

گردوی خرد کرده ۱۰۰ گرم

نشاسته ذرت یک قاشق سوپخوری

نان لواش یا خمیر یوفکا به میزان لازم

روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

آشپزباشی - آرزو مقدم

پوست سیب‌ها را بگیرید و ریز خرد کنید. آن‌گاه سیب، شکر قهوه‌ای، کره و آب لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا سیب بپزد و آبش کشیده شود.

سپس دارچین، جوز هندی و گردو را بیفزائید و ظرف را از روی حرارت بردارید.

همینکه این مخلوط خنک شد، نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید.

اکنون نان لواش را به اندازه 5×15 سانتیمتر برش دهید و روی هر نان یک قاشق از مخلوط سیب و گردو بگذارید و مانند سمبوسه به شکل بقچه‌های مثلثی شکل بپیچید.

حالا سمبوسه‌ها را در روغن داغ فراوان سرخ کنید و روی هوله کاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیش گرفته شود.

برچسب ها: میان وعدهسمبوسهآشپزباشیشور و شیرینسمبوسه سیب و گردوسمبوسه میوهای تعداد بازديد: 801 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است