Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 17:13

سمبوسه کلاسیک

سمبوسه کلاسیک

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

روغن2.............. قاشق سوپخوری

پیاز خرد کرده.................1 عدد

زیره................1 قاشق چایخوری

سیر خرد کرده.............. 2حبه

زنجفیل تازه و خرد کرده.............به میزان لازم

فلفل خرد کرده................1 عدد

دانه رازیانه...............یک‌دوم قاشق چایخوری

ادویه گرام‌ماسالا................یک قاشق چایخوری

گشنیز خرد کرده.................یک  قاشق چایخوری

سیب‌زمینی پخته خرد کرده.................400 گرم

گل‌کلم پخته خرد کرده...........250 گرم

نخود فرنگی پخته..............125 گرم

آب لیموی تازه.............2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل.............به میزان لازم

خمیر فیلو ...........1 بسته

روغن..............3-4 قاشق سوپخوری

سیاهدانه................به میزان دلخواه

آشپزباشی :

 

روش‌تهیه

روغن را در تابه‌ای بریزید و روی حرارت قرار دهید. آن‌گاه پیاز و زیره را بیفزایید و 5 دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم شود. اکنون سیر، زنجفیل و فلفل را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید. دانه رازیانه را در هاون پودر کنید و آن را همراه با ادویه گرام‌ماسالا و گشنیز به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. اکنون سیب‌زمینی، گل کلم و نخودفرنگی را اضافه و پوره کنید. آبلیمو، نمک و فلفل را نیز بیفزایید و صبر کنید تا خنک شود. اینک خمیر فیلو را با دقت باز نمایید. روی خمیرهای فیلو را روغن بمالید و 2 قاشق چایخوری از مواد داخل آن‌ها بگذارید و خمیر را تا کنید. سمبوسه‌ها را روی سینی فر قرار دهید و تا زمانی که بقیه را آماده کنید، روی آنها حوله مرطوب بیندازید. در پایان روی همه سمبوسه‌ها روغن بمالید و سیاه‌دانه بپاشید. حالا سمبوسه‌ها را در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بپزید تا طلایی شوند.

 

درباره   سمبوسه

سمبوسه خوراکی است که از خمیر پهن‌شده درست می‌شود به همین دلیل نوعی پای محسوب می‌شود که میانش را با گوشت کوبیده و پیاز و ادویه پر کرده و در روغن برشته کرده باشند. از خوراکی‌های معروف ایرانی و بیشتر در جنوب و شرق ایران نظیر هرمزگان و خراسان وبلوچستان پخت‌شده و از آنجا به سایر مناطق برده شده‌است.

برچسب ها: میان وعدهسمبوسهسمبوسه کلاسیکطرز تهیه سمبوسه کلاسیک تعداد بازديد: 853 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است