Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 23:19

پیراشکی قارچ جنگلی

پیراشکی قارچ جنگلی

shooroshirin

0 0

متوسط

25 دقیقه

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر

قارچ خرد کرده.................. 750 گرم

نمک و فلفل .................به میزان لازم

کره................. 25 گرم

تره‌فرنگی حلقه‌ای خرد کرده............... 2 ساقه

آرد برنج............... 1 قاشق سوپخوری

خمیر هزارلا.................. 2 ورق

تخم مرغ همزده برای روی خمیر...............  1 عدد

آشپزباشی -مريم نويدي زاده:

روش تهیه

قارچ را در تابة مناسبی بریزید و اندکی نمک رویش بپاشید. آن‌گاه در تابه را بگذارید و صبر کنید تا قارچ آب بیندازد. در این میان، کره را در تابة دیگری بریزید و تره‌فرنگی را در آن تفت دهید. حالا آب قارچ را جدا کنید و کنار بگذارید. سپس قارچ را همراه با نمک و فلفل به تره‌فرنگی بیفزائید و 5 دقیقة دیگر تفت دهید. اکنون آرد برنج را در آب قارچ حل کنید و به مخلوط قارچ بیفزائید و هم بزنید تا سس غلیظی حاصل شود. آن‌گاه یکی از دایره‌های خمیر را روی سطح آرد پاشیده، باز کنید و نیمی از مواد فراهم کرده را روی آن بریزید. سپس نیمی از خمیر را روی مواد میانی تا کنید و لبه‌های خمیر را به هم بچسبانید. حالا روی خمیر تخم‌مرغ بمالید. پیراشکی بعدی را نیز مانند همین پیراشکی آماده نمائید و آن‌ها را در سینی دارای کاغذ روغنی بگذارید. اکنون سینی را در فر گرم کرده با دمای 200 درجة سانتیگراد قرار دهید و پیراشکی‌ها را به مدت تقریبی 25 دقیقه یا تا زمانیکه طلائی رنگ شوند، بپزید.

برچسب ها: پیراشکیپیراشکی قارچطرز تهیه پیراشکی قارچ تعداد بازديد: 723 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است