Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 24 آذر 1398 - 11:45

خورش فسنجان با مغز پسته | طرز تهیه خورش فسنجان

خورش فسنجان با مغز پسته | طرز تهیه خورش فسنجان

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

خورش فسنجان با مغز پسته

مواد لازم:

ران و سینهی مرغ 700 گرم

پیاز خردكرده 1 عدد

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

نمك و فلفل  به میزان لازم

مغز پستهی آسیاب كرده 200 گرم

سیب درختی پوست گرفته و رنده كرده 2 عدد

رب انار  1 پیمانه

شكر 5 قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه خورش فسنجان با مغز پسته

مرغ، پیاز، زردچوبه، نمك و فلفل را همراه با آب كافی در قابلمهی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا مرغ بپزد. آنگاه پسته و سیب را به مرغ بیفزائید. سپس حرارت را كم كنید تا خورش به آرامی بپزد. بعد رب انار را اضافه نمائید و صبر كنید تا خورش به روغن بیفتد. در اواخر پخت، شكر را بیفزائید. اكنون خورش را در ظرف مناسبی بریزید و با برنج میل كنید.

 

برچسب ها: انواع خورشخورش فسنجانطرز تهیه خورش فسنجانسایت آشپزیخورش فسنجان با پستهآموزش پخت خورش فسنجان تعداد بازديد: 1492 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است