Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 17:15

طولانی خورش

طولانی خورش

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2-4 نفر

ران یا سینة مرغ..................... 500 گرم

نمک،‌ فلفل و زردچوبه.............. به میزان لازم

پیاز.............. 1 عدد متوسط

مغز گردوی چرخ‌شده............... 200 گرم

سبزی محلی ریز خرد کرده .......................50 گرم

(زلنگ، انارایجه، خالواش)

روغن......................... به میزان لازم

رب انار ملس..................یک‌پیمانه

آشپزباشی – اعظم گلزارمنش :

روش‌تهیه

مرغ را همراه با‌ نمک، ‌فلفل، زردچوبه، پیاز و به میزان کافی آب در قابلمة مناسبی روی حرارت اجاق بپزید. آن‌گاه تکه‌های مرغ و پیاز را از آب مرغ جدا کنید و گردو را در آب مرغ بریزید و با حرارت ملایم حدود  یکساعت بپزید (هرازگاهی آن را هم بزنید). سپس سبزی را در تابة مناسبی با قدری روغن تفت دهید و به مخلوط گردو اضافه کنید و اجازه دهید خورش30 دقیقة دیگر بپزید. حالا رب انار را بیفزائید و خورش را با حرارت ملایم بپزید تا کاملا به روغن بیفتد. اینک تکه‌های مرغ را در خورش قرار دهید و مجدداً 30 دقیقة دیگر خورش را بپزید تا خورش جا بیفتد. در نهایت خورش را در ظرف مناسبی بکشید و با چلو سرو نمائید.

یادآوری:

سبزی این خورش باید به سبک شمالی‌ها سائیده شده و کاملاسرخ شود.

 

خواص   گردو

گردو میوه های سنگی تک دانه ای است که از درخت گردو رشد می کند. آنها منبع خوبی از چربی های سالم، پروتئین و فیبر هستند. آنها ممکن است سلامت قلب و استخوان ها را تقویت کرده و از جمله مزایای دیگر در مدیریت وزن کمک کنند.

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع خورشرب انارطولانی خورشطرز تهیه طولانی خورش تعداد بازديد: 556 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است