Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 18:17

خورش كدوحلوائی

خورش كدوحلوائی

shooroshirin1

0 0

متوسط

7 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای خورش کدوحلوایی:

پیاز 1 عدد

 

روغن به میزان لازم

 

گوشت گوسفند 500 گرم

 

زردچوبه 2 قاشق سوپخوری

 

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

 

لپه 100 گرم

 

نمك به مقدار لازم

 

آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

 

زعفران حل‌كرده 1 قاشق سوپخوری

 

آلو 150 گرم

 

كدوحلوائی 1 كیلوگرم

آشپزباشی

طرز تهیه خورش کدوحلوایی 

ابتدا پیاز را خرد كنید و در روغن تفت دهید. گوشت را قیمه‌ای خرد كنید و به پیاز سرخكرده بیفزائید و قدری تفت دهید. آن‌گاه، زردچوبه و رب گوجه‌فرنگی را بیفزائید و بگذارید گوشت بپزد.

لپه را نیز بشوئید، به گوشت اضافه نمائید و با حرارت ملایم بپزید. حالا نمك، آبلیمو، زعفران و آلو را بیفزائید. اكنون پوست كدوحلوائی را بگیرید و به قطعات دلخواه خرد كنید.

بعد در روغن كمی تفت دهید، روی خورش بگذارید و آن را به مدت 10 دقیقه بپزید. اكنون صبر كنید تا خورش جا بیفتد. مراقب باشید كدو له نشود.

یادآوری: در صورت دلخواه می‌توانید قدری دارچین نیز به خورش اضافه كنید تا عطر بهتری داشته باشد.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع خورشآموزش خورشطرز تهیه خورشدستور خورشآشپزباشیمواد اولیه خورشخورشخورش كدوحلوائیطرز تهیه کدوحلوایی تعداد بازديد: 1444 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذاچیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است