Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 00:45

خورش قارچ | طرز تهیه خورش قارچ

خورش قارچ | طرز تهیه خورش قارچ

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد مورد نیاز برای تهیه خورش قارچ:

قارچ خردكرده 500 گرم

 

روغن یا كره 50 گرم

 

آبلیموی تازه 4 قاشق سوپخوری

 

فلفل دلمه‌ای خلالی خردكرده 1 عدد درشت

 

پیازداغ 3 قاشق سوپخوری

 

رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

زرده‌ تخم مرغ 2 عدد

آشپزباشی

طرز تهیه خورش قارچ:

ابتدا در تابه‌ مناسبی قارچ، نیمی از كره و 2 قاشق سوپخوری آبلیمو را مخلوط كنید و روی اجاق تفت دهید.

آن‌گاه باقیمانده‌ كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید و پس از تفت دادن فلفل دلمه‌ای در آن، پیازداغ و رب گوجه‌فرنگی را بیفزائید و دوباره قدری تفت دهید.

 اكنون این مواد را همراه با نمك و فلفل به تابه‌ی اولی اضافه كنید و پس از مخلوط كردن، 1 پیمانه ‌آب در آن بریزید و به‌مدت 10 دقیقه بپزید.

در پایان، زرده‌ تخم‌مرغ و باقیمانده‌ آبلیمو را خوب با هم مخلوط كنید و به خورش بیفزائید. پس از چند جوش، خورش آماده‌ مصرف می‌باشد.

 

برچسب ها: آشپزیآشپزی با قارچانواع خورشآموزش خورشخورش قارچدستور خورشآشپزباشیطرز تهیه خورش قارچ تعداد بازديد: 1275 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذاچیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است