Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 4 خرداد 1398 - 00:25

خورش آق ماش (ارومیه)

خورش آق ماش (ارومیه)

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر 

گوشت چرخ کرده 200 گرم

پیاز رنده کرده و آب گرفته 1 عدد متوسط

نمک و فلفل به میزان لازم

روغن 2 قاشق سوپخوری

پیازرنده کرده و تفت داده 2 قاشق سوپخوری

ماش یک و نیم پیمانه

رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری

آب به میزان لازم

چوب دارچین 1 تکه متوسط

آبلیمو 1 قاشق چایخوری

زعفران یک قاشق سوپخوری

سیب زمینی سرخ کرده به میزان دلخواه

آشپزباشی - نجمه درویش

گوشت، پياز، نمك و فلفل را مخلوط کنید و خوب ورز دهید.

آن‌گاه هربار از گوشت به اندازۀ یک گردوی کوچک بردارید و به شکل کوفته قل قلی درآورید.

حالا کوفته قل قلی ها را یک ساعت در یخچال استراحت دهید و بعد در روغن داغ سرخ كنيد و کنار بگذارید.

اکنون در قابلمۀ‌ مناسبی روغن بریزید و پیاز، ماش و رب را در آن تفت دهید.

سپس به میزان کافی آب اضافه نمایید و اجازه دهید ماش نیم پز شود.

آن گاه کوفته قل قلی‌ها و چوب دارچین را اضافه نمایید و  صبر کنید تا خورش بپزد و جا بیفتد.

در اواخر پخت آبلیمو و زعفران را بیفزائید و بعد از چند دقیقه حرارت را خاموش کنید.

حالا خورش را در ظرف مناسبی بکشید و با سیب زمینی سرخکرده بیارائید.

یادآوری

ماش را از شب قبل با آب سرد بشوئید و بخیسانید و چند بار آبش را عوض کنید.

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیخورششور و شیرینخورش آق ماشآشپزی ارومیهغذای ارومیه ایدستور تهیه خورش آق ماش تعداد بازديد: 109 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است