Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 03:45

قورمه سبزی با قارچ

قورمه سبزی با قارچ

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

سبزی قورمه خرد کرده 800 گرم

(تره، جعفری، شنبلیله و قدری اسفناج)

روغن مخصوص سرخکردنی به میزان لازم

پیازداغ دو قاشق سوپخوری

زردچوبه یک‌دوم قاشق چایخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

لوبیا قرمز سه‌چهارم پیمانه

قارچ 800 گرم

لیمو عمانی خیسانده 5 عدد متوسط

آبغوره یک‌چهارم پیمانه

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

سبزی را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید تا آب سبزی کشیده شود. آن‌گاه سه قاشق سوپخوری روغن اضافه کنید و 5 دقیقه سبزی را تفت دهید.

حالا پیازداغ، زردچوبه، نمک، فلفل و به میزان کافی آب افزوده و اجازه دهید سبزی بپزد.

سپس لوبیا خیسانده را بپزید و قارچ را تفت دهید. اینک لوبیا، قارچ، لیموعمانی و آبغوره را اضافه کنید و اجازه دهید خورش جا بیفتد.

برچسب ها: انواع خورشخورش سنتیخورش ایرانیآشپزباشیاعظم گلزارمنشغذای ایرانیقورمه سبزی با قارچآشپزی ایرانیمواد لازم برای تهیه خورش قورمه سبزیخورش قورمه سبزی بدون گوشت تعداد بازديد: 2193 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است