Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 30 دی 1399 - 17:29

خورش شوید قورمه | طرز تهیه خورش شوید قورمه

خورش شوید قورمه | طرز تهیه خورش شوید قورمه

shooroshirin6

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد مورد نیاز تهیه خورش شوید قورمه:

 روغن مایع 6 قاشق سوپخوری

 

پیاز خرد کرده 1 عدد

 

فیله مرغ خرد کرده 750 گرم

 

شوید خرد کرده 500 گرم

 

آب جوش 2 پیمانه

 

نمک و فلفل به میزان لازم

 

آرد ذرت 1 قاشق چایخوری

آشپزباشی- مریم نویدی زاده

 طرز تهیه خورش شوید قورمه:

روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید. آن‌گاه مرغ را بیفزائید و تفت دهید تا طلائی رنگ شود. حالا شوید را افزوده و 2-3 دقیقه تفت دهید.

اکنون آب، نمک و فلفل را به خورش بیفزائید و بگذارید خورش بپزد. اینک آرد ذرت را در قدری آب سرد حل کنید و به خورش بیفزائید. پس از 5 دقیقه خورش را از روی حرارت بردارید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و با چلو میل کنید.

یادآوری: در صورت دلخواه می‌توانید300 گرم گوجه‌سبز نیز به این خورش بیفزائید.

 

برچسب ها: طرز تهیه خورشخورشخورش شوید قورمهخورش شویدقورمه شویدقورمه تعداد بازديد: 2447 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است