Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 24 تیر 1403 - 01:20

قورمه شورباسی

قورمه شورباسی

shooroshirin5

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم جهت پخت قورمه شورباسی:

روغن آبكرده 2 قاشق سوپخوری

 

گوشت ماهیچه‌ی سردست 750 گرم

 

پیاز 1 عدد

 

لپه 2 پیمانه (حدود 300 گرم)

 

سیب زمینی خردكرده 1عدد

 

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

 

نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

تره‌ی خردكرده 3 قاشق سوپخوری

 

تخم مرغ آب‌پز 2 عدد

آشپزباشی

طرز تهیه قورمه شورباسی 

ابتدا در تابه‌ی مناسبی روغن، گوشت و پیاز را بریزید و روی اجاق تفت دهید.

آن‌گاه قدری آب اضافه كنید تا گوشت بپزد.

لپه را- كه از قبل پخته‌اید- به گوشت بیفزائید.

اینك سیب زمینی، رب گوجه‌فرنگی، نمك، فلفل و زردچوبه را اضافه نمائید و آن را 10 دقیقه بپزید.

در پایان، تره و تخم مرغ را به شوربا بیفزائید و شعله را خاموش نمائید.

حالا غذا، آماده‌ی پذیرائی می‌باشد.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی سنتیآشپزباشیآشپزی تبریزیقورمه شورباسیدستور تهیه قورمهانواع شوربا تعداد بازديد: 3261 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است