Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 09:12

ساندويچ مرغ با سس‌كاري

ساندويچ  مرغ  با سس‌كاري

shooroshirin

0 0

آسان

3 دقیقه

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم 4براي  نفر

فيلة‌ مرغ  خرد كرده      500 گرم
فلفل سفيد     يك دوم قاشق چايخوري
فلفل قرمز     يك‌دوم قاشق چايخوري
نمك     به ميزان لازم
پياز خلالي خرد كرده     100 گرم
روغن     به ميزان لازم
قارچ خرد كرده     150 گرم
سس سويا     4 قاشق چايخوري
نان باگت     4 عدد



مواد لازم براي تهية سس كاري شيرين:
كره     50 گرم
پياز ريز خرد كرده      100 گرم
سير له كرده     1 حبه
آرد      50 گرم
ادوية كاري     2 قاشق سوپخوري
آب مرغ      1 پيمانه
خامه      100 گرم
سيب سفيد رنده كرده      100 گرم

آشپزباشی - کیان رنجبر :

روش‌تهیه

فيلة مرغ، فلفل سياه، فلفل قرمز و نمك را در كاسة مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد و 3 ساعت در يخچال قرار دهيد تا مزه‌دار شود. آن‌گاه پياز و روغن را در تابة مناسبي بريزيد و روي حرارت اجاق بگذاريد تا پياز سبك شود. حالا قارچ را بيفزائيد و تفت دهيد. سپس فيلة مرغ و سس سويا را بيفزائيد و اجازه دهيد تا مرغ بپزد. اكنون درون نان‌ها را با سس آغشته نمائيد و از مواد فراهم كرده رويش بريزيد و در صورت دلخواه با براكلي آن را بيارائيد.


روش تهية سس كاري شيرين: كره و پياز را در تابة‌ مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد، پيوسته هم بزنيد تا پياز نرم و سبك شود. آن‌گاه سير و آرد را افزوده و به تفت دادن ادامه دهيد تا بوي خامي آرد گرفته شود. حالا ادوية كاري و آب مرغ را بيفزائيد و به سرعت هم بزنيد، تا سس غليظ شود، در انتها خامه و سيب را اضافه كنيد و قدري ديگر سس را بپزيد. اينك سس را از روي حرارت برداريد.

برچسب ها: ساندویچساندویچ مرغکیان رنجبرسس کاریطرز تهیه سس کاریطرز تهیه ساندویچ مرغ تعداد بازديد: 920 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است